„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Tíz étkezőhelyiség, amelyekben a felfüggesztett világítótest áll a dizájn középpontjában

Ebben a cikkünkben 10 olyan étkezőhelyet mutatunk be, amelyek középpontjában szoborszerű függőfények állnak. A mennyezeti világítás egyszerű és népszerű módja annak, hogy bármely helyiségben fókuszpontot teremtsen. Ezek a lámpák általában kétféle stílusban találhatók meg: függők, amelyek egyetlen zsinórról lógnak, és csak egy vagy két izzót tartalmaznak, valamint csillárok, amelyek több ágból és izzóból állnak.

Az alábbiakban felsorolt kortárs példák azt mutatják, hogy a függő- és csillárok hogyan dobhatják fel az étkezőhelyiségeket, és hogyan teremthetnek meghitt hangulatot a vacsoraasztal körül.

Étkező a brutalista Riverside Tower lakásban, Antwerpenben, a Studio Okami Architecten tervei alapján.

Fekete kerámialámpa áll a dupla magasságú étkező középpontjában, amelyet a Studio Okami Architecten az antwerpeni brutalista Riverside Towerben lévő alapítójának újított fel. A világítótest szoborszerű formája, amelyet a lengyel kreatív Pani Jurek tervezett, segít lágyítani a lakás látható betonburkolatát a különböző, mindenhol elhelyezett műalkotásokkal együtt.

A Three Chimney House ebédlője, T W Ryan Architecture tervei alapján.

A Virginia államban található Three Chimney House étkezőjének fókuszpontja egy Lindsey Adelman által tervezett díszes Drop System csillár. Pettyes sárgaréz kivitelű, gömbölyű izzókkal, amelyek kiemelkednek az alatta lévő fabútorok és a helyiség hátterét képező fehér téglakémény közül.

Az Extrastudio által tervezett Red House fehér falú étkezője.

Finom papírszerű árnyékoló jellemzi ezt a függőlámpát, amely egy régi portugál borászatban kialakított, visszafogott házban lóg a mennyezetről, amelyet az Extrastudio készített. Minimalista kialakítása kiegészíti az otthon belső terének légies hangulatát, amelyet fehérre festett falakkal, nagy ablakokkal és egy sor tetőablakkal érnek el.

A Ladies & Gentlemen Studio által készített étkezőasztal a Shape Up lámpával, az Egyesült Államokbeli The Cedars apartmanban, Michael Yarinsky tervezésében.

A Ladies & Gentlemen Studio által tervezett állítható Shape Up lámpa a brooklyni tervező, Michael Yarinsky által tervezett The Cedars, Long Island-i házban található étkezőhelyet horgonyozza le. A díszes, műalkotásra emlékeztető lámpatest három különböző formájú, szájjal fújt üvegből és fémből készült függőből áll, amelyek csigákon keresztül felhúzott zsinórokon lógnak.

Minimalista étkező a DeDraft által tervezett londoni AC Residence-ben, Egyesült Királyságban.

Három cső alakú sárgaréz ág, amelyeket gömb alakú fehér izzók koronáznak, határozza meg a Slingshot csillárt, amelyet a DeDraft építészstúdió a pazar londoni AC Residence központi elemeként használt. A Doozie Light Studio által tervezett lámpát fehér falakkal, fából készült székekkel és az Eero Saarinen által a Knoll számára tervezett, márványozott Tulip asztallal párosították.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Étkező a Bocci 87 sorozatú világítással a kanadai Walker House-ban, a Reflect Architecture tervei alapján.

Gyöngyházfényű, kibomló szalagokra emlékeztető üveglámpák alkotják ezt a csillárt, amelyet a Reflect Architecture egy torontói ház nyitott terű konyhájában és étkezőjében használt. A lámpa a kanadai Bocci tervezőcég 87-es sorozatának része, és forró üvegből készült, amelyet úgy húznak, nyújtanak és hajtogatnak, amíg elérik a végleges formát.

Étkező molekuláris csillárral a CLB Architects által tervezett Riverbendben, az Egyesült Államokban.

Ez a molekuláris csillár vonzza a tekintetet a Riverbend rezidencia étkezőasztalára, amelyet a CLB Architects a wyomingi Grand Teton Nemzeti Park közelében készített. Fém ágait földszínekben pompázó, kör alakú üvegárnyalatok koronázzák, amelyek visszhangozzák az alatta lévő bútorok és a mennyezet feletti fa felületeket.

Konyha Michael Anastassiades függővel a Flos számára a Haus im Obstgartenben, Ausztriában, a Firm Architekten tervei alapján.

A Haus im Obstgartenben egy nyitott terű konyha és étkező található, egyszerű kivitelezéssel, amely felhívja a figyelmet a középpontban lévő díszes függesztett medálra. A Michael Anastassiades által az olasz Flos márka számára tervezett szoborszerű lámpa három geometrikus formát tartalmaz, amelyek fekete porszórt alumínium részekből készültek, és különböző konfigurációkban átrendezhetők.

A kanadai Batay-Csorba Architects által tervezett Baby Point Residence étkezője.

Ez a drapériás csillár a Batay-Csorba Architects által tervezett torontói ház fehér falú étkezőjében található. A Vitis névre keresztelt lámpát az amerikai RBW világítástechnikai márka tervezte, és nejlonba tekert szövetet tartalmaz, amely a mennyezetről lecsúszik, és kézzel fújt matt üveglámpákat tart.

A Casa Mérida fából és betonból készült étkezője, Ludwig Godefroy tervei alapján.

Ezek a tintafekete függőlámpák alacsonyan lógnak a Casa Mérida étkezőasztala felett, illeszkedve az alatta lévő, század közepi stílusú székek kárpitjához. Merész, mégis minimalista kialakításuk jól illeszkedik a mexikói ház brutalista formavilágához, amelynek minden fő térfogatában látható betont használnak.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb