Home / Modern és luxus házak / Tisztelgés a ferde vonalak előtt: House W

Tisztelgés a ferde vonalak előtt: House W

Vessen egy pillantást erre az igazán eredeti családi házra, amit a Studio Prototype tervezett. A ház egy holland városkában, Duivenban található és maga a projekt (amit House W-nek kereszteltek el) egy bájos századfordulós ház felújítása és átalakítása volt.

“Az új házrész amolyan kortárs válasz a már meglévő otthonra. A részek kissé eltolódtak egymástól, ami amolyan térbeli játék a ház külsejével és bekeretezett kilátás nyílik az utcára és a belső udvarra.Ez a geometriai kiterjesztés zárt az utcai oldalon, míg a kerti oldalon nyitott egy tágas L-alakú verandával.

architecture-modern-building2Az építészek úgy döntöttek, hogy a lakótereket az új részben helyezik el: “Egy hatalmas nappalit helyeztünk el itt, így biztosítva a szobrászi tér élményét. Egy nagy ablak és két tolóajtó biztosítja a kapcsolatot a kerttel. A kémény egy kiemelkedő része a tető alakjának. “A faburkolat vörös cédrus lécekből áll, ami mellett alumínium profilokat alkalmaztak, hogy így hozzanak létre egy érdekes átlós mintázatot, ezzel is vizuálisan fokozva az épület külső profilját.

forrás:freshome.com

Ajánló

Olaszországi luxus

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..