Modern és luxus házak

Kikapcsolódás és minimalizmus Portugáliából

JPS Atelier idén fejezte be az ML House nevet kapott projekt tervezési és fejlesztési munkálataival. A villát egy fiatal pár és két gyermekük számára építették Portugáliában.

A ház modern fehér homlokzattal és a második-harmadik szinten fekete-keretes kiálló ablakokkal igazán impozáns megjelenéssel bír. Az utcai homlokzat teljes geometriáját a vízszintes lamellák adják, biztosítva a magánéletet. A medence körüli fa padló olyan látványt nyújt, mintha a nappali vizuális bővítése lenne. Ennek az érdekes illúziónak az eredménye, hogy a társadalmi zóna belsejében egy jacuzzit helyeztek el.

modern-house-20


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


A házba belépve, köszönhetően a nagyvonalú méretű belső tereknek, minden optimálisan csatlakozik a szabadtérhez. Az alsó szintet úgy képzelhetjük el, mint egy szórakoztató területet, néhány ülőhellyel és jacuzzival a társasági élet és a kikapcsolódás érdekében. Általános minimalista stílus határozza meg a háznak ezt a részét. A következő két szintet elegáns fa lépcsővel érhetjük el. Az emeleten három apartman található, mindegyik expanzív kilátást nyújt a környékre.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb