Home / Modern és luxus házak / Irodából otthon felújítással

Irodából otthon felújítással

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az EVA építész stúdió mögött álló kreatív csapat egy korábban irodaként működő helyiséget újított fel Hollandiában, Hertogenboschban, és tágas, modern lakást alakítottak ki belőle.

A 200 négyzetméteres Loft Sixty-Four minimalista stílusú, észrevehető ipari hatással. Központi fém lépcső emelkedik a térben háttérben  téglafallal, így nyers és egyedi megjelenést biztosít. A fehér falak tágas érzetet adnak a belső tereknek. A funkcionális elemeket, például a fürdőszobát, a tárolót és a konyhát egy nagy fa központi térben csoportosították, ez a rész is összekapcsolja a két szintet.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Mivel a fából készült rész a ház közepén helyezkedik el, a szeparálás mellett a tér érzet megmarad. A projekt legnagyobb kihívása a természetes fény hiánya volt az épület belsejében. Ennek megoldása érdekében az építészek három fényvisszaverőt és több kisebb nyílást helyeztek el, amelyek lehetővé teszik, hogy a napfény mélyen behatoljon az otthonba.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Libanoni ház rengeteg terasszal

Minden teleknek és minden háztervnek megvannak a saját kihívásai, és minden építészeti stúdió a saját …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..