„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Tiszta minimalista ház a hollywood-i dombon

Az XTEN építészeti iroda tervezte a házat.
Teljesen be lett ágyazva egy szűk és élesen csapott lejtős telekre, a hollywood-i domboldalban. A ház kinézetre beleolvad a környezetébe és a város felé nyilva. A támfal úgy van elhelyezve, hogy meghosszabbítja az első szintet, ahol a nappali is elhelyezkedik, egészen úgy hogy az benyúlik a tájba, ezzel létrehozva egy kerti teraszt a második szinten.
Az üveg az elsődleges fal alapanyag. 44 csúsztatható üvegpanelből áll kialakítva, melynek köszönhetően egy megszakítatlan kilátást kapunk és hozzáférést a külső teraszhoz és a kerthez. Ugyanakkor találhatunk fix üvegpaneleket, tükör üvegfalakat és világosszürke tükör üvegfalakat, amelyek könnyedséget kölcsönöznek a belső tereknek.
Az üvegfalak vizuálisan ellensúlyozva vannak szobrászati, szilárd elemekkel a házban, melyek anyaga kő, sötét pácolt tölgy és gipsz. A kvarc padlóburkolat használata az egész házat körbeöleli, a teraszt is beleértve.

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb