Home / Modern és luxus házak / Teraszos ház Melbourne-ben

Teraszos ház Melbourne-ben

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Ben Callery Architects építészei befejezték ennek a teraszos háznak a rehabilitációját Melbourne-ben, Ausztráliában.

A telken lévő régi épület sötét volt, keskeny és a szomszédos házak falai leárnyékolták. A tulajdonosok komolyan gondolták a fenntarthatóságot, és azt akarták, hogy az új bővítés természetesen kényelmes legyen, napfényt használjanak a fűtéshez, a levegő áramlását a hűtéshez, hasznosítsák a napenergiát és újrahasznosított anyagokkal dolgozzanak.

architecture-modern-residence-1A telek megszorításain túl az új kialakítás gondoskodik az optimális beltéri-kültéri csatlakozásról, gondosan elhelyezett ablakok segítségével. Minden szoba padlótól a mennyezetig érő üvegajtókkal rendelkezik. A többfunkciós stúdió-tér mellett, a tető terasz felé nyílik a tér és így kapcsolódik a szabadhoz.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Japán modern otthon

A Skyward House néven futó projektet az AC-AA Architects tervezte, egy japán stúdió, ami arról …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..