„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Luxus apartman fémmel

Mindannyian szeretjük a luxust. Bár lehet, hogy bizonyos belsőépítészeti stílusok felidézik ezt a fogalmat, de az igazi luxus mégis az, ha megvalósul ami minket igazán boldoggá tesz. Ugye?

Attól, hogy megengedheti magának valaki az arany kiegészítőket és expanzív konyhákat vagy az általánosan a luxus fogalmába tartozó bútorokat, ez nem azt jelenti, hogy mindenki számára ugyanaz a luxus.

copper-accent-wall


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A posztban bemutatott lakótér fényűző dizájnnal rendelkezik, beleértve a buja textíliákat és persze a rézötvözetek lenyűgöző reflexiós melegét, de egyértelműen a kényelem fontosságára összpontosít. Gyakorlatilag lehetetlen figyelmen kívül hagyni a fém hatását. A réz fal nemcsak lenyűgöző, hanem tükrözi a csillogó fényt is, amely hízelgő a környező objektumok számára. Fontos megemlíteni a rézfal textúráját is, mivel a vegyes textúrákra való figyelem a térben nyilvánvaló. Nézz körül virtuálisan ebben az otthonban!

forrás:home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb