Home / Lakberendezés és stílus / Luxus apartman fémmel

Luxus apartman fémmel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Mindannyian szeretjük a luxust. Bár lehet, hogy bizonyos belsőépítészeti stílusok felidézik ezt a fogalmat, de az igazi luxus mégis az, ha megvalósul ami minket igazán boldoggá tesz. Ugye?

Attól, hogy megengedheti magának valaki az arany kiegészítőket és expanzív konyhákat vagy az általánosan a luxus fogalmába tartozó bútorokat, ez nem azt jelenti, hogy mindenki számára ugyanaz a luxus.

copper-accent-wall

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A posztban bemutatott lakótér fényűző dizájnnal rendelkezik, beleértve a buja textíliákat és persze a rézötvözetek lenyűgöző reflexiós melegét, de egyértelműen a kényelem fontosságára összpontosít. Gyakorlatilag lehetetlen figyelmen kívül hagyni a fém hatását. A réz fal nemcsak lenyűgöző, hanem tükrözi a csillogó fényt is, amely hízelgő a környező objektumok számára. Fontos megemlíteni a rézfal textúráját is, mivel a vegyes textúrákra való figyelem a térben nyilvánvaló. Nézz körül virtuálisan ebben az otthonban!

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Étterem felújítás Romániában

A Sabres étterem a romániai Timisoara-ban található halétterem, amely 12 évvel ezelőtt született. A közelmúltban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..