Home / Modern és luxus házak / Stílusos felújítás Amszterdamban

Stílusos felújítás Amszterdamban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az amszterdami Cocoon Living stúdió egy nagy háromemeletes házat alakított át kortárs otthonná. A felújítás egy nagyobb projekt része, melynek célja az amszterdami csatornákat körülvevő régi épületek korszerűsítése Hollandiában.

Ahogy belépünk, a bútorok és kiegészítők eklektikus keverékét láthatjuk kifogástalan fehér háttér előtt. A nyitott terek és a padlótól a mennyezetig érő ablakok fényes és tágas otthon érzését adják. A nappali elegáns és a lakók kényelmesen elhelyezkedhetnek. A konyhában minden a HI-MACS® természetes akril kőből létrehozott munkaterület finom sziluettje körül forog.

modern-loft-16-4

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A család utazás iránti szenvedélyét tükrözik vissza az egyes akár egzotikus elemek. Ebben a házban Versailles-i barokk stílusú csillárok mellett a fürdőszobákban kagylókat találunk, és a tükör ami az afrikai szavanna melegét adja vissza, egy skarlát íbisz reprodukciójával van együtt, ami narancssárga színével kétségtelenül a nappali sztárja.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Japán modern otthon

A Skyward House néven futó projektet az AC-AA Architects tervezte, egy japán stúdió, ami arról …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..