„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Tengerparti bungaló egy picit másképpen: Bay Street Residence

A Bittoni Architects legújabb projektje egy 1913-ban épült, szerény tengerparti bungaló átalakítása volt. A felújítást úgy végezték el, hogy a Bay Street Residence külseje hű marad eredeti formájához, így őrizve meg az utcai képét.

Az átalakítás során cink burkolatot kapott, ami időjárás és korrózióálló, a házacskát pedig úgy álmodták meg, mint egy kis várat az óceán szomszédságában. A kétszintes hátsó rész, amellett hogy helyet ad a lakótérnek egy teraszos fedett étkezővel és nappalival is rendelkezik, így a lakók élvezhetik a közvetlen összeköttetetést a szabad térrel.

modern-residence-1A belső teret teljesen felújították, hogy egy áramvonalas kapcsolatot hozzanak létre minden belső tér között és a hátsó udvarral. A színpaletta egyszerű: az egész házban a fehér falak dominálnak, világos fából készült a padló és különböző festmények vidám hangulatot teremtenek. A nagyméretű, nappali a funkcionális területek része, ahol a család étkezhet, pihenhet és beszélgethet. Az első szint nagy ablakai elősegítik a természetes fény beáramlását, a nappali pedig teljesen nyitott és a belső udvarra néz.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb