„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Tengervizi vízalatti luxusszálloda Magyarországon

A Trimp Holding Zrt. 10,5 milliárd forintos beruházással épít tengervízi víz alatti luxusszállodát a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalas mellett, a komplexum 2013 szeptemberének végén nyithatja meg kapuit – mondta az MTI-nek Kökény Béla, a cég vezérigazgatója.

A diósdi székhelyű, elsősorban gyógyászati, wellness és turisztikai beruházásokra specializálódó cég az idén alakult – ismertette Pasaréti Zsolt ötletgazda és tulajdonos. A körülbelül 350 vendég befogadására alkalmas szálloda egy 6 hektáros területen épül majd fel, a négy szintű épületegyüttes alapterülete 13.500 négyzetméter.

A szintek közül a tervek szerint három a víz alatt helyezkedik majd el, a víz mélysége 11,5 méter lesz. A szobákat egy búvárkodásra is alkalmas, tengeri élővilággal tarkított 20 méter széles medence öleli majd körbe – mondta Fodor Gusztáv István épület designer és tulajdonos.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az engedélyezési tervek várhatóan októberre elkészülnek, így alkalmas időjárás esetén még idén ősszel megkezdhetik a földmunkákat – fűzték hozzá a tulajdonosok. Elmondták azt is, hogy a beruházáshoz európai uniós forrásokra is pályáznak, a környezetbarát létesítmény működtetésére megújuló energia forrásokat vesznek igénybe. A beruházással körülbelül 110 munkahelyet teremt – mondta Kökény Béla.
Forrás: Világgazdaság onlineKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Egy hozzászólás

  1. Magyarországon természetes úton sehol, és a közvetlen közelében SEM található tengervíz….. így az édesvizet jó magyar szokás szerint sóval fogják előállítani?? Vagy tartálykocsival szállítják naponta cserélik??? Ami kerek azt visszük a mi szögletes azt gurítjuk??? Mint a seregben?? 🙂

    Érdekes, hogy miért nem mindjárt a Holdra terveznek luxus szállodát??? 🙂 Mert hogy a “tenger” illata a víz alatt semmiképpen sem élvezhető így a lakónak csak a mesterséges szellőztetés és klimatizálás jut, ami köszönő viszonyban sincs a természetes közeggel! Parasztvakításnak biztos jó, mivel akad elég balek aki Wellnessezni akar egy medence tengervízben. A búvárkodás meg remek ötlet, persze csak a medencében…. 🙂 így legalább a búvár beleshet a víz alatt lakó életébe. Csak a cápára kell vigyázni nehogy felfalja a búvárt… :-)))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb