„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Kiemelt cikkeink

Családi házak építése, szállás és repülőjegy értékesítése Tenerifére és Gran Canariára

Készítettünk Önöknek egy 60 perces videót, melyen keresztül megtekinthetik Tenerifét egy turista szemével.

Pár nap múlva jelentkezünk egy olyan videóval is, amely az ingatlanpiacot mutatja be.

Cégünk Tenerifén is rendelkezik kirendeltséggel. Ezért Tenerifén, La Gomerán és Gran Canarián is vállaljuk energiatakarékos készházak kivitelezését.

A Kanári-Szigeteken az energiatakarékos építés nem annyira fontos, mivel egész évben 20 és 30 Celsius fok között van a hőmérséklet. Ebben a térségben az EnergyFriendHome technológia legnagyobb előnye a gyorsaság és a minőség, valamint a kedvező ár.

Tenerifén az ingatlanok nagyon szépek, mindaddig, míg nem egy szakember tekinti meg őket. Minden épület beton zsalukőből készül. Semmi nem függőleges és nem derékszög és nem is egyenes, ráadásul nagyon lassan kiviteleznek és drágán.

Cégünk magyar munkaerővel és magyar építőanyagok felhasználásával, akár két hónap alatt kulcsrakész kivitelezést biztosít a Kedves Megrendelői számára.

Segítünk a telek felkutatásában, az adásvételben, a tervezésben, valamint elvégezzük a kivitelezést és a használatbavételi engedélyeket is. Igény esetén az épületet a későbbiekben üzemeltetjük, karbantartjuk, takarítjuk.

 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ha Tenerifére csak turistaként érkezik és szeretne korrekt, jó áron tiszta lakást, vagy házat bérelni, akkor is forduljon hozzánk bizalommal.
40-400 nm-es épületek között bármit megtalál a kínálatunkban nagyon kedvező áron. Nálunk egy naptól akár több hétre, vagy hónapra is bérelhet Tenerifén ingatlant.

Tenerifei nyaralásához a repülőjegyét kedvező áron lefoglalhatja nálunk.

06-20/444-44-24Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb