„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Színes vidámság: Bardi Bowl Chair az Arpertől

Lina Bo Bardi (1914-1992) tervező 1951-ben alkotta meg a Bardi Bowl Chairt fogadott otthonában, Braziliában. Bardi Rómában született és egy igazán termékeny tervező volt, szinte egész életét a munkájának szentelte és ő hozta létre ezt a széket, hogy egyensúlyt találjon a fejlett ipari szabványos gyártás és egyedi esztétikai megjelenés között.

Az évszázad közepi design és a mai színpaletta tökéletes modern esztétika. A Lina alapváltozat az adaptív stílusa miatt a szék könnyedén alakítható, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy meddig szeretné hátradönteni és mennyire maradjon tál alakú. Miközben a szövet székek belső héja általánosságban csak négy varratból és négy szakaszból áll, a Black- természetes bőr változat 8- szakaszból és 8. varratból.

bardi-bowl-chair-througharper-perfect-pop-1-thumb-630xauto-35296

Minden Bardi Bowl Chairt Steelcut Trio 2 anyag borítja, mind a héjat és a párnákat is és az egyszínű narancssárga változat tökéletes az egyébként semleges helyeken. Narancssárga, ugyanakkor merész és sokoldalú színválasztás, és jól mutat szürkével, bézzsel és lilával. Apropó lila: milyen jól mutat egy kockás levendula és a narancs akvarell kombinációja együtt. A párnákon, és körülvéve narancssárga székkel? Képzeljük el ezt a széket egy mély szilva színű fal előtt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:trendir.com

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb