Modern és luxus házak

Színes városrészek a világban

A külső megjelenés fontossága nem csak az emberekre igaz, hanem az épületek számára is. A környezethez viszonyított összbenyomáshoz rendkívül sokat hozzáadhat. Van néhány igazán szép és színes város a világon, összegyűjtöttünk néhányat belőlük. Tarts velünk ezen a felfedező úton!

Az egyik város, ahol a legszínesebb homlokzatokat találjuk Sighisoara, amely az erdélyi régióban található, Romániában. Ez a történelmi város rengeteg érdekes látnivalóval rendelkezik.

San Francisco-ban, az Egyesült Államokban látható ez a gyönyörű épületsor, amely – ahogy láthatja a képeken – ugyanazt a mintát követi, és többé-kevésbé ugyanolyan megjelenést mutat, kivéve természetesen a homlokzatok színét.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Velence városa híres a csatornáiról és a festői látnivalókról, de van egy sajátos terület, amely a festett házakról ismert. Burano-ról beszélünk, amely igen népszerű a művészek körében. A házak színezése véletlenszerűnek tűnhet, de valójában egy konkrét rendszert követ.

A franciaországi Riviérán fekvő Menton község az ország délkeleti részén becenevén “perle de la France” nevet kapta, és gyönyörű kertjeiről, illetve színes házairól is ismert.

A Bahamák saját szemet gyönyörködtető városa Nassau, az épületek homlokzata nagyon barátságos. A színes árnyalatok gyönyörű pasztellek, nem túl gyengék, de nem is túl élénkek.

A Cinque Terre régió az olasz Riviérán, Olaszország északnyugati részén található. A sziklák durvaságát kiegészíti az itt épített összes épület színpompás megjelenése.

A képet Bo Kaap-ban készítették Fokvárosban, Dél-Afrikában. Ezek a neon árnyalatok mindenképpen magukhoz vonzzák a tekintetet.

forrás:homedit.com

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb