fbpx
Home / Modern és luxus házak / Színes városrészek a világban

Színes városrészek a világban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A külső megjelenés fontossága nem csak az emberekre igaz, hanem az épületek számára is. A környezethez viszonyított összbenyomáshoz rendkívül sokat hozzáadhat. Van néhány igazán szép és színes város a világon, összegyűjtöttünk néhányat belőlük. Tarts velünk ezen a felfedező úton!

Az egyik város, ahol a legszínesebb homlokzatokat találjuk Sighisoara, amely az erdélyi régióban található, Romániában. Ez a történelmi város rengeteg érdekes látnivalóval rendelkezik.

San Francisco-ban, az Egyesült Államokban látható ez a gyönyörű épületsor, amely – ahogy láthatja a képeken – ugyanazt a mintát követi, és többé-kevésbé ugyanolyan megjelenést mutat, kivéve természetesen a homlokzatok színét.

Velence városa híres a csatornáiról és a festői látnivalókról, de van egy sajátos terület, amely a festett házakról ismert. Burano-ról beszélünk, amely igen népszerű a művészek körében. A házak színezése véletlenszerűnek tűnhet, de valójában egy konkrét rendszert követ.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A franciaországi Riviérán fekvő Menton község az ország délkeleti részén becenevén “perle de la France” nevet kapta, és gyönyörű kertjeiről, illetve színes házairól is ismert.

A Bahamák saját szemet gyönyörködtető városa Nassau, az épületek homlokzata nagyon barátságos. A színes árnyalatok gyönyörű pasztellek, nem túl gyengék, de nem is túl élénkek.

A Cinque Terre régió az olasz Riviérán, Olaszország északnyugati részén található. A sziklák durvaságát kiegészíti az itt épített összes épület színpompás megjelenése.

A képet Bo Kaap-ban készítették Fokvárosban, Dél-Afrikában. Ezek a neon árnyalatok mindenképpen magukhoz vonzzák a tekintetet.

forrás:homedit.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Olaszországi luxus

A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek kivételek. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..