Home / Lakberendezés és stílus / Moszkvai kompakt lakás

Moszkvai kompakt lakás

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Moszkvában, egy történelmi házban található, ez a kompakt, többfunkciós lakóház, amely férfi tulajdonosa számára készült mindössze 33 négyzetméteren.

Alireza Nemati a Studio Bazi tervezője alakította át a belső teret, ami kis konyhát, olvasó részt, kihúzható szekrényt és a cipőtárolót tartalmaz. Az elrendezés szokatlan, rengeteg ritmikus inspirációval. A tervező arra törekedett, hogy  innovatív zónázási technikát alkalmazzon, és hogy teljesen kihasználják ezt a kényelmetlen helyet a lépcsők alatt.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Nagyméretű könyvespolc került beépítésre az egész fal mentén, hogy a háztulajdonos kiterjedt személyes könyvtárát elhelyezzék. Ez a polc áll a konyhai blokk és az ablak fala között.  A lakásba kiválasztott bútorok túlnyomórészt az 1930-as évek stílusából származnak, így a tér a divatos, század közepére jellemző modern hangulatot sugároz.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Minimalista stílus marokkóival kombinálva

A minimalizmus marokkói stílusban olyan kombináció, amivel talán még nem találkoztál. A marokkói stílus természetesen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..