„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

“Space-Age” stílus: giccs és a visszafogott elegancia tökéletes egyensúlya

Úgy tűnik, a maximalista dizájn mostanában diadalmasan tér vissza a tervezés világba, az iparági all-starok és a közösségi média influencerek egyaránt felkarolják és ünneplik őket. Legyen szó szándékosan rendetlen “cluttercore”-ról vagy a “feel all the feels” érzelmi dekorációról, “tengerparti nagyi” stílusirányzatról vagy akár a diszkógömb-díva és a disztópikus dilettáns retro-futurista kombójáról, idén mindenki a nagyobb, világosabb, szemet gyönyörködtetőbb, a minimalista formába nem illeszkedő dizájn mellett teszi le a voksát.

Ez a színes Ho Chi Minh-városi lakás tökéletes példa arra, hogy a maximalista őrület hogyan veszi át az otthonok felett az uralmat, nem csak a dizájnmagazinokban és a közösségi média feedjeiben. A “Dreamscape” névre keresztelt és a Saigonban működő Red5Studio által tervezett lakás egy színes óda az űrkorszakos dizájnhoz, amely tökéletesen magába foglalja a szvinges-kanyargós, élénken játékos hangulatot, amely viharszerűen veszi be a dizájnvilágot.

A Dreamscape apartman egy művészeti életből élő pár otthona, amelyet azért hoztak létre, hogy inspirációt nyújtson, ugyanakkor barátságos, otthonos környezetet idézzen. A görbe vonalakra és lágy élekre helyezett hangsúlyt, szemben a minimalista dekorációban oly gyakran látott kemény, egyenes vonalakkal és éles szögekkel, az otthon olyan, mint egy retró visszavonulás – amely tele van színekkel a fehér falú paletta ellenében.

A lakás közepét egy narancssárga kanapé uralja, amely egyenesen úgy néz ki, mintha egy (kényelmes) űrhajóból származna – de ez még nem minden. Egy kavargó, részben zárt, kék falú “barlang” néz szembe az űrkori kanapéval, ami a vendégek szórakoztatására szolgáló DJ-felszerelésnek ad otthont. Maga a szoba nyitott, szellős és tele van fénnyel, ami kiemeli a sok lázadó színt, ami vonzza a tekintetet – egy virágos szőnyeg itt, egy gömblámpa ott, a giccs és a visszafogott elegancia tökéletes egyensúlya.

A nyitott alaprajzú ‘nagyszoba’ céltudatosan áramlik az étkezőbe, amely messze a legvisszafogottabb tér a lakásban. Egy átlátszó gyantaasztal uralja, amely tükrzözi a fényt és finoman kanyarog. A hatás visszafogott, mégis varázslatos. Még egy kis szeszélyt is felfedezhetünk a hozzá tartozó fekete és zöld székekben, valamint a mögöttük lévő, hozzájuk illő zöld konyhapultban.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A hálószoba folytatja a tér fényes, formás bútorokban való tanulmányozását egy aranyszínű kárpitozott ággyal, zebramintás ágyneművel és szuper groove-os lámpatestekkel. az ívelt ajtó és a tükrös térelválasztó egyenesen az 1988-as Geena Davis-féle Földi lányok könnyűek című klasszikusból származik – gondolj az 1950-es évek “futurisztikus” dizájnesztétikájára az 1980-as évek túlzó csillogásának lencséjén keresztül.

A túlzások ellenére a Dreamscape Apartman teljesen funkcionális és élhető. Szivárványszínű groove-ját tökéletesen kiegészítik a lágy élek és a visszafogott esztétika. Éjszakai neon és DJ-barlangja tökéletes helyszínt biztosít egy baráti bulihoz. A futurisztikus funk és a retro hangulat sziporkázó keveréke, ez a Ho Si Minh-városi lakás a többdimenziós maximalizmus megtestesítője – és a “csak jó hangulat” stílus csúcspontja.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb