Lakberendezés és stílus

A Bette mini műemlékekké alakítja a luxus fürdőszobákat

Az embereknek két nagyon különböző filozófiája van a fürdőszobákról. Egyesek számára szigorúan haszonelvű helyiségek, mások számára menedékhelyként szolgálnak, mint az egyetlen hely a házban, ahol bezárhatod az ajtót, és joggal várhatod el, hogy egyedül hagyjanak. De mi lenne, ha beléphetnél álmaid fürdőszobájába, és egy teljesen más helyre kerülnél, egy olyan helyre, amely ezer mérföldekre van minden problémádtól? A Bette fürdőtermékeket gyártó cég ezt az érzést szeretné megidézni egy új, inspiráló képsorozattal.

A Bette által tervezett fürdőszobát egy idegen világban illusztrálva

A BettePlaces “fürdőszoba-építészet egy másik dimenzióban”, a cég fürdőszobáit mikroházakként és drámai műemlékként képzeli el három különböző tájban: a Fuji hegy távoli, havas szikláin, az “Orbit” túlvilági, idegen táján és Miami Beach fehér homokján.

Álomfürdőszoba helyszínek

A Bette által tervezett fürdőszoba a Fuji hegy havas csúcsán ábrázolva, a cég új BettePlaces kampánya keretein belül
A BettePlaces kampányában bemutatott luxus fürdőszobai berendezési tárgyak

Mount Fuji a cég szögletes Comodo és Ultra kollekcióját mutatja be egy minimalista, fából készült mikrokunyhóban. A grafikus fekete szerelvények visszhangozzák a kunyhó “shou sugi ban” kezelt külsejét, és kiemelkednek a halvány belső burkolatból. “Az olyan természetes anyagok, mint a lucfenyő és a fehér zománc teremtik meg a meleg, nyugodt fürdőszoba alapját. A sötét füstölt üveggel és a puha pamuttal kombinálva az eredmény a színek és textúrák természetes fúziója. Szelíd purizmus, amely kellemes nyugalmat és modern visszafogottságot sugároz.”

A BettePlaces luxus fürdőszobai berendezési tárgyai egy idegen környezetben

Az Orbit a BetteArt kád és a BetteArt mosdókagylók esetében a futurisztikus geometriákra összpontosít, amelyek a szokásos fürdőszobai berendezési tárgyak összetevőit a tiszta eleganciára bontják. “A környező táj érdességével kombinálva az eredmény az erős struktúra és a lágy vonalak izgalmas összjátéka, amely finoman keveredik a csillogó ezüstös részletekkel” – magyarázza a vállalat. “Az ellentétek még soha nem vonzották egymást ilyen stílusosan.”

A Bette által tervezett fürdőszoba egy fehér homokos, miami strandon ábrázolva, a BettePlaces kampányán belül
A BettePlaces kampányban szereplő luxus fürdőszobai berendezési tárgyak közelebbről

A Miami kozmopolitább, fényárban úszó megközelítést alkalmaz. A BetteLux Oval központi építészeti elemként a tengerparti kabánának elképzelt fürdőszoba a meleg szellő és a friss sós levegő gondolatait idézi. A cég magyarázata szerint “a modernitás és a posztmodernizmus határán”, az élek és körök természetes áramló vonalakkal együtt olyan designelemeket hoznak létre, amelyek “a pihenés kis szigeteinek” érződnek.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Egyedi bemutatótermek a való életben

Több különböző luxus fürdőszobai berendezés a Bette székhelyén, a németországi Delbrückben található kiállításon

A Bette ezt az elképzelést a valós életben is megvalósította bemutatótermében. Az Atelier 522 tervezőstúdió által létrehozott új BettePlaces a vállalat németországi Delbrückben található központjában egy sor épített környezetet hozott létre, amelyekben egyedi fürdőszobák kerülnek bemutatásra, a leglátványosabb egy kerek, döngölt földszerkezet, amely úgy néz ki, mint egy szobrászati műalkotás, amelyre valaki a sivatagban bukkant. A japán gyógyfürdőkre emlékeztető kis faház alakú szobák, élénk színű kockák és nyugodt, bambusszal szegélyezett terek lehetővé teszik, hogy elképzeljük, milyen sokféleképpen díszíthetnénk otthon a saját fürdőszobánkat a Bette termékei köré.

Nyugodt, fából készült luxus fürdőszobai berendezés a Bette főhadiszállásán, a németországi Delbrückben.

“A legkülönbözőbb anyagokból, például betonból, agyagvakolatból vagy jakisugi-szenesített lucfenyőfából készült, minden egyes fürdőszoba egy nagyon sajátos esztétikai és szerkezeti szituációval rendelkezik, amelynek a Bette-termékek jelentik a csúcspontját” – magyarázza Philipp Beck, az Atelier 522 vezérigazgatója. “A terméktervezés és az építészet egybeolvad, a legapróbb részletekig megmutatva, hogy a jó design hogyan képes mindent egybefogni: a terektől, amelyekben élünk, és azok egyedi építészetétől kezdve az otthon középpontjáig – a fürdőszobáig.”

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb