„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Shrek és Szamár várja vendégeit a sáros Shrek-mocsár AirBnb szállásra

Az Airbnb bérlő webhely megtervezte a Shrek’s Swamp-ot, egy fűvel és sárral borított kunyhót egy fa alatt a Skót Felföldön.

A csupasz földpadlójú kis házat “csonka, félreeső menedéknek nevezik, amely alkalmas egy magányra vágyó ogre számára”. A házigazdája Szamár, Shrek legjobb barátja, aki mocsárban ül, miközben maga Shrek távol van halloweenkor, az Airbnb leírása szerint, amelyet úgy írt, mintha maga Szamár írta volna.

Ebben azt mondja: “Mindent szeretek a mocsárban: a sziklákat elől, a szerény belső tereket, az elzártságot (ideális karaoke énekléshez késő estig), jól látható.”

A legfeljebb három vendég elszállásolására alkalmas nyaraló egyterű kialakítású, az egyik falnak támasztott masszív faággyal. Egy hozzáillő asztal és két faszék ül a nyitott tűz előtt a ház másik oldalán, amelyet nagy fatörzsek tartanak fel. A Shrek’s Swamp Airbnb dekoratív elemekkel is rendelkezik, beleértve a zöld „fülzsír gyertyát” – egy biccentés egy jelenetre, amelyben Shrek kihúz egy fülzsírt a füléből, és meggyújtja.

Van egy éjjeli lámpája is, ami úgy néz ki, mint egy töltött pufihal. A látogatók igénybe vehetik a több Shrek-filmből jól ismert helyszín Shrek melléképületét is, amely magától a mocsártól körülbelül 20 méterre található. A Skót Felföld egyik erdőjében található kunyhót „Maradj kinn”, „Vigyázz Ogre” és „Veszély!” feliratú táblák veszik körül. bár ezek Szamár szerint “valószínűleg díszítésre szolgálnak”.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az otthon október 13-tól foglalható, minimum két éjszakás tartózkodásra október 27-29. között, és egy helyszíni portás is gondoskodik a vendégek étkezéséről – beleértve a reggeli gofrit és parfét is.

A cég a projekt részeként egyszeri adományt nyújt a HopScotch Gyermekjótékonysági szervezetnek.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb