„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Saját lakásuk lett az építész-házaspár első projektje Oroszországban

Vladimir Belousov és Natalyia Trofimova építészek saját építészirodájukat vezetik (Blockstudio), és saját lakásuk lett az első közös projektjük. A moszkvai lakás 130 négyzetméteres, két hálószobás és két fürdőszobás lakás arányos szobákkal, gyakorlatilag folyosók nélkül, és maximális természetes fénnyel rendelkezik – letisztult, egyszerű megoldások, amelyeket mindkét építész előnyben részesít.

Az Architects Apartment (azaz “az építészek apartmanja”) felújítási projektet a falak lebontásával és újjáépítésével kezdték meg. Végeredményben a legtöbb felületet fehérre festették, padlóburkolatként pedig parkettázott műfát használtak. A fehér szín a legjobb megoldásnak bizonyult, mivel a lakás az első emeleten van, ahová nem sok fény jut be. Az élettér egy hatalmas asztal körül szerveződik, amely nem csak étkező, hanem multifunkcionálisan otthoni iroda, a barátokkal való összejövetelek helyszíne, valamint ideiglenes hely néhány gyönyörű tárgy és könyv bemutatására. A belső térben számos dizájnerlámpa – a tulajdonosok őrülete – és néhány antik darab is található, amelyeket a családjaik generációitól örököltek. A pár barátai között sok művész van, így a személyes gyűjteményükben nagyrészt az ő munkáik szerepelnek, és mindezek szerves részét képezik az otthonnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb