„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Reflect: fényes acél konyhai kollekció, a neves építész, Jean Nouvel tervezésében

A dán modernizmus letisztult, minimalista vonalai találkoznak Jean Nouvel káprázatos építészeti stílusaival a Reform új konyhai kollekciójában, REFLECT néven. Az extravagáns, mégis visszafogott fényvisszaverő szekrények az áttetszőség illúzióját keltik a függőlegesen bordázott, magasfényű acél előlapokkal, amelyek a tükörbevonat vizuális rendetlensége nélkül verik vissza a fényt a helyiségben. A finom bordák keltik ezt a fényes hatást, különböző irányokba tükrözve a fény lágy érzését.

Az acél vagy fekete színben kapható modern konyhai rendszert úgy tervezték, hogy ugyanolyan funkcionális legyen, mint amilyen esztétikus. A kopásálló felület vékony, dombornyomott rozsdamentes acéllemez egy MFC lap tetején, amely eloxált alumínium extrudált profilokkal van keretezve. A fiókok és szekrények fogantyúi ezekbe a profilokba vannak beépítve, így nincs szükség hardverre, minden vizuális hangsúlyt a fémre helyezve.

A REFLECT egy szokatlanul minimalista projektet jelent Nouvel számára, akinek munkái jellemzően összetettek és rendkívül dekoratívak. De az építészetéhez hasonlóan az átgondoltan megtervezett konyhai rendszer képes alkalmazkodni a környezetéhez, napközben változik, ahogyan tükröződő felületei lágyan utánozzák a térben megjelenő különféle színeket és formákat.

Azt is mondhatnánk, hogy a REFLECT egy új csúcs a Reform márka számára, amely 2014-ben alakult meg, és az IKEA alapszekrényeihez tervezett továbbfejlesztett szekrényfrontokat. Arra törekedve, hogy költségvetéstől függetlenül mindenki számára minőségi dizájnt biztosítson, a Reform építészekkel és tervezőkkel együttműködve olyan modern konyhai tereket hoz létre, amelyek stílusosak, hozzáférhetőek és képesek ellenállni a hétköznapi emberek mindennapi használatának.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Nouvel, mint neves Pritzker-díjas francia építész pályafutása során bebizonyította, hogy szereti a csillogó felületeket, ami egyértelműen megmutatkozik munkáiban, mint a Philarmonie de Paris, a bécsi Gasometer A, a Louvre Abu Dhabi vagy a barcelonai Torre Agbar projektje. Valójában, bár a legtöbb munkája feltűnően különbözik egymástól, a folyamatos szálak, amelyek végighaladnak a teljes repertoáron, lehet az épülethomlokzatok fénnyel és árnyékkal való játéka, valamint az az érzékenység és reakciókészség, amellyel a szerkezetek kölcsönhatásba lépnek a környezetükkel.

A REFLECT konyhai rendszer már megrendelhető az Egyesült Államokban, és integrálható a Reform saját alapszekrény-rendszerébe előlapok, burkolatok és lábazatok sorozataként.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb