„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Akciókcsaládi ház klónozása

Családi ház klónozását vállaljuk kedvező áron

A családi ház klónozásban semmi illegális dolog sincsen, előre szeretnénk kijelenteni.

Arról van szó, hogy adott egy családi ház, melyet egyszer korábban vagy éppen most építettünk vagy építünk és anélkül, hogy hozzányúlnánk bármihez is a terveken, azt teljes egészében újra felépítjük.

Megtakarítjuk a tervezési díjat, a statikus költségét, a gépészeti- és villamossági terveket, konszignációkat.
Persze az egyszerű bejelentést nem tudjuk kihagyni, de ennek a költsége a töredéke annak, mintha mindent ki kellene fizetni a nulláról és az igazi érték az, hogy nem megy el 2-3 hónap a tervezéssel, gondolkodással, módosításokkal.

Ezt a megoldást mindenki ismeri, mert amikor autót vásárolunk, akkor általában csak a színt vagy a motor méretét, esetleg a kerék méretét határozzuk meg és az adott típusból sok lehetőség nincs. Ez nem is zavar senkit, hogy találkozik a városban sok ugyanolyan autóval az ember.

Az alábbi ház pont ugyanaz az épületet 3 különböző helyszínen. Engem nem zavar, hogy Dubaiban, Virginiában és New Yorkban is felépítették. Kattintson a jövő háza moduláris ház képeire és nézze meg nagyobb méretben.

Magyarok vagyunk és az a tapasztalat, hogy bennünket sok esetben nagyon zavar, ha egy olyan házba kell költözni, melyet típusháznak hívnak, azaz már azt egyszer valaki kitalálta és nem kell hozzátenni és elvenni sem belőle.
Nagy a valószínűsége annak, hogy hazánkban azért ráz valakit a hideg attól, hogy lemásoljon egy ház alaprajzot, mert sokan panelból költöznek és ott egy egész lakótelep pont egyforma lakások halmazából áll és ebből akarunk szabadulni.

De mi nem azt mondjuk, hogy egy utcában kell 30 egyforma klón házat felépíteni…
Ez a lenti kép már a 70-es években is borzalmas volt.

Mi most azokhoz szólunk, akik el tudják azt fogadni, hogy gyorsabb a ház születése, ha az házgyárban készül, ellenőrzött keretek között, üzemi előregyártással, mint egy autó. Akik el tudják fogadni, hogy van egy-egy modell és azon változtatni nem lehet, de cserébe sokkal gyorsabban hozzájuthatnak az új családi házukhoz.

Igen tudunk egyedi házat is! Arról már többszáz vagy ezer cikket írtunk. Tehát, aki ezt akarja kérdezni, az ezt a cikket ne olvassa, mert ez nem az egyedi tervezésről szól.

Van aki az iPhone, van aki a Samsung modelljeire esküszik ha telefonról van szó, de tény, hogy ott sem tudunk bemenni a boltba és elkezdeni fejlesztetni előlapot, meg kijelzőt, hanem a jól kitalált és kifejlesztett megoldást kapjuk és 1-2 specifikációban gondolkodhatunk.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az egyszer megépült házaink klónozása is arról szól, hogy kvázi polcon lévő terméknek tekinthetjük, ahol nem nyúlunk semmihez, maximum a színekhez, burkolatokhoz, beltéri ajtókhoz, csaptelepekhez, szaniterekhez.

De hát kérem szépen egy családi ház belsejét majd a bútorok, a beépített eszközök, nagy tévé látványa, vagy egy kis lakástextília fogja igazán meghatározni.

Tehát, ha nem zavarja, hogy ha autózik, akkor ugyanolyan autók jönnek szembe néha, akkor reméljük, hogy nem zavarja, ha autózik és egy városban megbújik esetleg egy-két az Ön házához hasonló klón házikó is.

Tehát, ha klón házat épít, akkor garantáltan kész tervek állnak rendelkezésre, mely nagyon meggyorsítja a házépítési folyamatot, nem kell gépész tervezőt, sem villamos tervezőt keresni és egyeztetgetni, a gyártmánytervek is rendelkezésre állnak nálunk, csak bekapcsoljuk a ház klón gyártóművünket és gyártunk-építünk.

 • Egy egyszintes, klón családi ház vázszerkezetkész állapotban mérettől és tagoltságtól, tető összetettségtől függően 1-5 nap alatt készül el a helyszínen, melyet megelőz egy 2-3 napos üzemi gyártás.
 • Ha egyszerű nyeregtetős vagy lapostetős a korábban már megépített klón házunk, akkor az összes fal- és tetőszerkezet ára: cca. 70-75 ezer forint / m2.
  – Egyedi tervezés esetén az ár: 80-90 ezer forint négyzetméterenként.
 • Összetett tető, bonyolultab épület tagoltság esetén klón ház vázszerkezetkész ára: 75-90 ezer Ft/m2.
  – Ugyanez a ház egyedi tervezés esetén: 85-105 ezer Ft/m2.

  Tehát jól látszik, hogy már a vázszerkezetkész állapotnál akár 1,5-2 millió forintot meg lehet takarítani a klónozással egy 100 négyzetméteres házépítés esetén, nagyobb épületnél pedig arányosan nő a megtakarítás összege.
 • A félkész ház pedig 1-2 hónap alatt készül el, attól függően, hogy milyen az időjárás, mert hidegben nem lehet vakolatot színezni.
 • Ha egyszerű nyeregtetős vagy lapostetős a korábban már megépített klón házunk, akkor a félkész családi ház építés ára: 230-255 ezer forint / m2.
  – Egyedi tervezés esetén az ár: 247-260 ezer forint négyzetméterenként.
 • Összetettebb, bonyolultabb alaprajzzal és tetővel rendelkező ház félkészen klónozva egy korábbi tervet: 240-255 ezer Ft/m2
  – Egyedi tervezéssel: 260-285 ezer Ft/m2.

  A félkész családi ház esetében a klónok még több megtakarítás biztosítanak, 100 m2-es házméret esetén akár 3 millió forint árelőnyt is elérhetünk.

A költségek jelentősen csökkenhetnek a kivitelezéssel kapcsolatosan, a tervezési díjak pedig szó szerint töredéke lesz az eredeti árnak, mert ennek ellenére azért a hatóságon át kell vinni az elképzelést és egy egyszerű bejelentést.

Ha szeretne egy korábbi házunkat klónoztatni, jelezze azt levélben vagy telefonon és egyeztetünk a lehetőségekről.

A klónozással érintett házak lehetnek acélszerkezetes és faszerkezetes PuzzleHome és EnergyFriendHome moduláris-, és készházak is.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb