„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Queer tervezők „excentrikus” bútorai töltik be Bushwick terét

A Studio S II tervezőstúdió együttműködött Grace Whiteside és Liz Collins művészekkel, hogy a brooklyni női, transz- és nem bináris tervezők többsége által készített bútorokat mutassák be az NYCxDesign részeként.

A Design Dysphoria névre keresztelt tárlat bútorokat, textilművészeti alkotásokat, üvegmunkákat és képzőművészeti alkotásokat tartalmazott lakóház-szerű elrendezésben a Studio S II betonnal bélelt stúdiójában, Brooklyn Bushwick negyedében. A kurátorok a queer jelenlétet helyezték előtérbe a kortárs dizájnban.

A Design Dysphoria a Grace Whiteside, Liz Collins és a Studio S II társkurátora által 2020-ban alapított Erica Sellers és Jeremy Silberberg tervezők által közösen rendezett bevezető kiállítás.

A show középpontjában egy világos narancssárga ágy és Liz Collins textilművész merészen mintázott függöny áll, a Whiteside tüskés üveggömb medáljai és Zander Schlacter mintás, csempézett talapzata mellett. Jeremy Martin texturált, műgyanta oldalasztalai és Nima Jeizan lószőrből készült falvédői ülnek az ágy két oldalán, a sarokban pedig Larry Krone és Poppy Deltadawn további élénk színű textilmunkái.

A Studio S II fémből és fából készült széke Yolande Milan Batteau Shou Sugi Ban privát paravánja előtt ül a szoba közepén, mellette pedig Vivian Chiu összeillesztett gömbökből álló nyárfa toteme. A “nappaliban” a Studio S II üvegasztala sárgaréz alapon nyugszik, míg a Collins két kőkék székét szövetminta köti össze. A környék további darabjai közé tartozik Pamela Council szilikoncsempékből készült alkotásai és Fawn Krieger kerámia, keresztezett szobra.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A harmadik sarokban egy “udvar” egy kézzel fújt üvegkutyát lát, kíséri Deborah Czeresko ürülékét és játékait, szemben egy üveg macskahordozóval. Fo Wilson nyomatai és Kira Keck rojtos alkotásai is körülveszik a teret, míg a stúdió bejárata fölött Zev Schwartz kabátja lóg. Az egész térben ezüst ékszereket és Zhi Wei edényeket helyeztek el.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb