„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Az IKEA piacra dobja az első kisállat-bútor kollekcióját

A svéd bútormárka, az IKEA a Woodgreen Pets Charity adoptációs központtal együttműködve piacra dobta első, háziállatok számára készült termékcsaládját, amely rattan ágyakat és mintás puha játékokat tartalmaz.

A 29 darabból álló Utsådd kollekció „a macskák és kutyák által otthon végzett négy leggyakoribb tevékenységen alapul: evés, alvás, játék és bujkálás.

„Az volt a célunk, hogy olyan termékkollekciót fejlesszünk ki, amelyet macskáink és kutyáink szeretnek, és amelyekkel kapcsolatban ‘emberi szüleik’ jól érezhetik magukat, és igazán élvezhetik, ha otthonuk részeként élhetnek” – mondta Michaela Quinlan, az IKEA kereskedelmi menedzsere.

Az Utsådd gyűjtemény célja továbbá, hogy támogassa a jótékonysági szervezet küldetését, hogy biztonságos menedéket biztosítson az állatoknak, miután 2023-ban 62 százalékkal nőtt az elhagyott háziállatok száma a Woodgreen Pets Charity központjában.

A bevezetés részeként az IKEA két katalógusban is bemutatja a termékeket, találóan a “Cat-alaogue” és a “Dog-alogue” néven. Vannak köztük macska- és kutyaágyak, karcoló oszlopok, takarók, háziállat-tálak és játékok, amelyek mindegyike állattal készült az újbóli elhelyezési központból.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Cat-alogue termékei között szerepel egy ferde tetős macskaágy, valamint egy rattanból készült magasított macskaház, amelyet fehér és kék mintás párna díszít. Mindeközben a Dog-alogue egy sor puha játékot mutat be, köztük egy csont alakút, egy sárga mintával és egy körkörös kék változatot. Van egy rattan kutyaágy is.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb