„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

New Orleans “különleges varázslata” ihlette az extrémen színes házakat

New Orleans ikonikus villamosainak színeit tükrözi a helyi Office La stúdió által ehhez az élénk rózsaszín házhoz választott dekorpaletta. A cég alapítója, Lauren Hickman Ross az ügyfelek régi barátja, akik megkérték, hogy képzelje el újra a saroktelken álló épületet.

A Mississippi folyó partján, az egyszintes épület korábban sarokboltként, majd bárként működött, mielőtt otthon lett belőle. A belső terek esetében a tervező a város hatását kereste – különösen a történelmi villamosok inspirálták azt, amelyek keresztbe-kasul keresztezik a várost.

Ezek a járművek mocsaras zöldre és mélyvörösre vannak festve, és Hickman Ross ezeket az árnyalatokat vezette be az egész házban. A közösségi térben a konyha és az étkező a társalgótól és a bártól pár lépcsővel feljebb van emelve, ahol egy ökörvér tónusú biliárdasztal is helyet kapott.

Az eredeti, piros, sárga és zöld-szürke mintázatú penny-hex padlólapok ezen az alsó területen megmaradtak, tovább növelve a változatos színvilágot. Az ablakszegélyek pirosra vannak festve, míg a válaszfalak és más elemek zöldek, kiegészítve a halvány rózsaszín falakat.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A rezidencia hangulatos, tapintható puha bútorokkal és faelemekkel, valamint vintage leletekkel és helyi művészettel van tele. RJ Raizk művész minden fürdőszobában és hálószobában egyedi falfestményt rajzolt az otthon többi részéből kiemelett minták és színek felhasználásával. Az épület külsején a villamos piros és zöld ékezetként folytatódik, élénk rózsaszínre festett fatáblák keretezésével.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb