Hírek

ProKoncept házak egymillió hatszázezer forint kedvezménnyel (100nm-es ház esetén)

Ilyen még nem volt!!!

Bruttó 1,6 millió forint értékű kedvezmény, ha most építtet ProKoncept családi házat!

1,25 millió forint bruttó építési engedmény a vállalkozói díjból és 350 ezer forint értékű építész és térformáló belső tervezés az első 5 Megrendelőnk számára!

Mi most segítünk abban, hogy kiemelten energiatakarékos családi házat tudjon építtetni!

2011-ben a kiváló minőség mellé alapkövetelmény, hogy az épületek fűtési költsége nulla vagy nulla közeli legyen.

%


ENERGIA

Felhasználás a cél!!!

Mert a fel nem használt energia a legolcsóbb energia!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A nulla energiával vagy minimál energiával üzemelő családi házakat könnyűszerkezetes technológiákkal és ProKoncept rendszerből is megvalósíthatjuk.

Most egy hónapon keresztül hatalmas akcióval jelentkezünk, azok számára akik ProKoncept családi házat szeretnének építtetni cégünkkel.

Egy 3 szoba, nappalis bruttó100 nm-es ProKoncept családi ház most 15,2 millió Forint + ÁFA helyett mindössze 14,2 millió forint + ÁFA összegbe kerül ÖNNEK!!!

Így az Ön kedvezménye most 1 Millió forint + 25% ÁFA, azaz 1,250, 000 Ft!!!

Az ár tartalmazza további 350 ezer forint értékben az építész és belső építész tervezést, az engedélyeztetést, a fogadószint, a kulcsrakész épület kivitelezését emelt szintű műszaki tartalommal. Ez azt jelenti, hogy alapesetben a ProKoncept 35cm-es építőelemből kivitelezünk, az ablakok 6 légkamrás profilból és 3 rétegű üvegezéssel készülnek, hogy a 10 év múlva életbelépő EU-s szabványokat is túlteljesítse.

Az árengedményt az első 5 megrendelőnk számára biztosítjuk!

Folyamatosan közzétesszük, hogy az akciónkat mennyien vették igénybe.

Siessen, hogy Ön is élvezhesse hatalmas házépítési akciónknak!

A ProKoncept családi házak rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkeznek.

 • Elsősorban a kiváló hőszigetelési paramétereit kell méltatni, hiszen alapesetben passzív ház szerkezetet lehet belőle megvalósítani, úgy, hogy semmilyen utólagos szigeteléssel sem kell ellátni.
 • A másik igen kedvező tulajdonsága, hogy árban a ProKoncept sokkal kedvezőbb, mint egy hagyományos téglaház. Persze ez akkor érvényes, ha azonos műszaki paraméterekkel rendelkező ajánlatot hasonlítunk össze. A Prokoncepttel akár 3-4 x jobb hőszigetelést lehet elérni, mint egy modern téglaház szigetelési paramétere.
 • A ProKoncept házak hasznos alapterülete nagyobb mint egy téglaház esetén. Akár egy egész szoba méretét ajándékba kaphatjuk a ProKoncept rendszer csekélyebb keresztmetszetű falainak köszönhetően.
 • Érdemes kiemelni, hogy a ProKoncept családi házakat a szerződéskötéstől számított 3-4 hónapon belül kulcsrakész állapotban átadjuk a Kedves Megrendelőinknek. Így igen gyorsan élvezhető lesz az építésbe fektetett pénz és energia, szemben a hagyományos építéssel, ahol betartva a technológiai utasításokat, akár 7-8 hónap is eltelik a szerződéstől a beköltözésig.

A Prokoncept ház többszörösen jól szigetel, mint egy téglaház, sokan kérdezik, hogy minek köszönheti ezt a tulajdonságát?

Lehetne szép szakmai számítgatásokba bocsátkozni, hogy meggyőzzünk valakit, de sokkal egyszerűbb, ha olyan dolgokon keresztül mutatjuk be a ProKoncept rendszert, melyet már korábban megismerhettünk mindennapi életünkből.
Természetesen a legjobb és legmeggyőzőbb dolog, ha valaki ellátogat egy olyan családi házhoz, mely ProKoncept technológiával épült fel és beszél a tulajdonosokkal a tapasztalataikról, illetve megtekinti a gázszámlát, mert ez a szám lesz a döntő bizonyíték arra, hogy ezek a házak valóban felülmúlnak minden más építési módot.

 • Mindenkinek van hűtőgépe vagy hűtőládája, melyben a ProKoncept rendszer szigetelésénél egy sokkal régebbi hőszigetelést alkalmaznak, melynek vastagsága 6-7 cm. A hűtőládában -35 fokos hőmérséklet van, a lakásban pedig akár 25-30 fok is lehet. Fogjuk meg a hűtőládánk külső oldalát, nem fogjuk azt kívülről hidegnek érezni. Ha áram nélkül marad a hűtőláda, akár egy hétig is nulla fok alatt marad a hőmérséklet a ládában energia nélkül!

A ProKoncept házakban nem polisztirol szigetelés található, hanem egy annál lényegesen jobb szigetelő anyag a NEOPOR, mely 30%-kal jobb szigetelést ad. Érdekességként közöljük, hogy a ProKoncept házaink szigetelése a 35 cm-es fal esetében 20 cm, szemben a hűtőláda 6-7 cm szigetelés vastagságával!!!

 • Bizonyára van vagy volt mindenkinek elektromos vagy gázbojlere, melyben belül 80 fokos vizet állítunk elő és tárolunk, de a tároló külső fala egyáltalán nem melegszik fel. Ebben 5-6 cm kőzetgyapot szigetelés található. Egy modern ProKoncept családi házban a mennyezetben minimum 25 cm szigetelést helyezünk el.
 • A repülőgépek 12 ezer méteres magasságnál -40 Celsius fok körüli hőmérsékletben repülnek, a repülőgépben a belső hőmérséklet +22 Celsius fok, itt az alkalmazott hőszigetelés vastagsága 10 cm körüli.
  Többszörös szigetelési vastagságot alkalmazunk, ezeknél az extrém hőmérsékleteken működő eszközöknél, így a hőszigetelésünk is sokkal nagyobb mértékű.

A ProKoncept építési rendszer elemei nem polisztirolból készülnek, hanem annál egy lényegesen modernebb, ember és környezetbarátabb anyagból. Az anyag neve a NEOPOR.

 • A Neopor teljesen ártalmatlan az egészségre.
 • A Neopor biológiailag semleges, ezért a ledarált anyagot gyakran használják talajdúsítóként: segítségével a növények könnyebben jutnak a tápanyagokhoz, egészségesebbek lesznek, és gyorsabban növekszenek.
 • Fontos tény, hogy az egyenletes szigetelés következtében a falon nincsenek hidegebb és melegebb pontok, így a pára nem csapódik ki, a fal nem nedvesedik, a penészgombák sem telepednek meg rajta. Ez az allergiában szenvedőknek igen nagy segítség. Hazánkban minden harmadik ember allergiás!
 • A rendkívül kiváló hőszigetelés környezetünket is kíméli: évente 60-75%-kal használunk kevesebbet Földünk véges energiakészletéből.

ProKoncept családiház építést vállalunk: Magyarország egész területén, Szlovákiában, Ausztriában, Csehországban, Spanyolországban, Kanári Szigeteken.

06-20-444-44-24

ProKoncept családi házak építése rengeteg referenciával, nagyon korrekt minőségben, kedvező áron!

Ajánlott tartalom

Egy hozzászólás

 1. Tisztelt Cím!

  Most nyáron szeretnénk építkezni. Árajánlatot szeretnék Önöktől kérni szerkezetkész illetve kulcsrakész kivitelezésre. (Ft/m2)
  Válaszukat előre is nagyon köszönöm!
  Tisztelettel:
  Vinczéné

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb