Home / ajánlói munka / Pénzkereseti lehetőség, munka

Pénzkereseti lehetőség, munka

Üdvözöllek a www.kp.hu oldalunkon!

Egy pénzkereseti lehetőséget szeretnénk felajánlani számodra és ami a legjobb, hogy neked nem kell semmit sem eladni és mégis magas jövedelemre tehetsz szert. (Nem ügynöki és nem MLM!!!)

Na de akkor mit kell tenned? Gyorsan bele is vágunk a közepébe, mert nem szeretnénk az idődet rabolni.

Mindenkinek, így NEKED is vannak olyan ismerőseid, akik családiházépítést terveznek legalább egyszer az életben. 

SEMMI mást nem kell tenned, mint ezt a barátodat felhívni, vagy egy mailt küldeni neki, és elmondani, hogy van ez a www.kp.hu az interneten, akik kiemelten energiatakarékos házakat kiviteleznek és kérjen tőlünk is egy árajánlatot a kivitelezésre.

Minden további munka a mienk, neked nem kell győzködni, nem kell eladni. Mi biztosak vagyunk abban, hogy tudunk az ismerősödnek ajánlani olyan megoldás, amivel nyertesek lehetünk.

Ha jobb az ár, jobb a műszaki tartalom, vagy szimpatikusabbak vagyunk, akkor velünk fognak építkezni. Ha velünk köt szerződést a barátod, rokonod, szüleid, vagy TE magad, akkor MI a TE számodra jutalékot fizetünk!!!

Hogy mennyit? Annyit, amennyiről még álmodni sem mertél eddig. 

De beszéljünk a számokról. Ha az ajánlásod által ismerősöd építtet velünk pl. egy 100 négyzetméteres családiházat, akkor a Te jutalékod: 300, 000, azaz háromszázezer forint!!!

EZ NEM JÁTÉK!!! NINCS SORSOLÁS!!! Abban az esetben ha ismerősöd velünk építtet, Te a pénzt azonnal megkapod. 

Mi minden tudásunkkal azon leszünk, hogy a Te ismerőseid velünk építsenek. Rengeteg referencia munkát tudunk mutatni. Meg lehet tekinteni épülőfélben lévő családiházakat, természetesen megtekinthetőek már lakott lakások, ahol lehet konzultálni a tulajdonosokkal is.

Teendőd a következő:

1. Meglájkolod az oldalunkat itt:

 

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
- Borka Krisztofer: 102-es mellék (krisztofer@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-as mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

INGYENESEN HÍVHATJA TANÁCSADÓINKAT - KATTINTSON MOST!

2.

A lap alján lévő boxot értelemszerűen ki kell tölteni. nem fontos ajánlani most senkit, ezt később is bejelentheted levélben, telefonon. A neved és a mail címed add meg, hogy be tudjunk majd azonosítani.

3, 

a: Levelet küldessz annak az ismerősödnek, akiről tudod, hogy építkezni szeretne.
b: Felhívod azt az ismerősödet, akiről tudod, hogy a közeljövőben építkezni fog.
c:  Felteszed az üzenőfaladra a Facebook oldaladon, hogy ajánlod a www.kp.hu weboldalt, mint Kiemelten Energiatakarékos házak kivitelezőt. Ne felejtsd el odaírni, hogy hivatkozzanak rád, mert így ingyenes tervezést kapnak megrendelés esetén és egy értékes ajándékot.

Megemlítheted írásban vagy szóban a barátaidnak, hogy a www.kp.hu többféle építési technológiával kivitelez házakat, melyek kiemelten energiatakarékosak. Ha mellettünk dönt Ő ajándékba kapja a tervezést, plusz egy meglepetést is adunk neki. Ez biztosít Téged arról, hogy nem fogsz kimaradni, mert az ajándék miatt a abarátod sem fogja elfelejteni, hogy Téged megemlítsen, mint ajánló személyt.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor jelezd felénk a kapcsolat menüben, vagy hívd kollégánkat a 06 20 444 44 24-es telefonszámot.

  • Ide a saját nevedet írd be
  • Ide kérlek azoknak a nevét írd be, akikről tudod, hogy ajánlani fogod az oldalunkat. Ha nem tudod, hogy ki az pontosan, mert felteszed a Facebookra. Akkor mindenképpen majd jelezd felénk egy mailban, hogy a Szabó Józsi e Te barátod. De az is megfelelő, ha majd Ő jelzi, hogy Te ajánlottad neki az oldalunkat. Nekünk az a célunk, hogy minél többet kivitelezzünk és ezért azt kérjük, hogy TE pedig minél több barátodnak szólj a lehetőségről. Mindenképpen ha Facebook oldaladra felteszed a www.kp.hu reklámját, írd oda, hogy jelezze a nevedet felénk, mint ajánlót, mert akkor Ő is kap egy meglepetés ajándékot.


 

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
- Borka Krisztofer: 102-es mellék (krisztofer@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-as mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

4 hozzászólás

  1. EZ A LEHETŐSÉG NAGYON SZUPERNEK TÚNIK!

  2. AZ ISMERŐSEIMMEL FELVESZEM A KAPCSOLATOT ÉS FELTÉTLEN AJÁNLOM AZ OLDALUKAT!

  3. Nagyon jó lesz ha sikerülni fog. mert legalább egyszer sikerül ne valami jó is az életbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..