ajánlói munka

Pénzkereseti lehetőség, munka

Üdvözöllek a www.kp.hu oldalunkon!

Egy pénzkereseti lehetőséget szeretnénk felajánlani számodra és ami a legjobb, hogy neked nem kell semmit sem eladni és mégis magas jövedelemre tehetsz szert. (Nem ügynöki és nem MLM!!!)

Na de akkor mit kell tenned? Gyorsan bele is vágunk a közepébe, mert nem szeretnénk az idődet rabolni.

Mindenkinek, így NEKED is vannak olyan ismerőseid, akik családiházépítést terveznek legalább egyszer az életben. 

SEMMI mást nem kell tenned, mint ezt a barátodat felhívni, vagy egy mailt küldeni neki, és elmondani, hogy van ez a www.kp.hu az interneten, akik kiemelten energiatakarékos házakat kiviteleznek és kérjen tőlünk is egy árajánlatot a kivitelezésre.

Minden további munka a mienk, neked nem kell győzködni, nem kell eladni. Mi biztosak vagyunk abban, hogy tudunk az ismerősödnek ajánlani olyan megoldás, amivel nyertesek lehetünk.

Ha jobb az ár, jobb a műszaki tartalom, vagy szimpatikusabbak vagyunk, akkor velünk fognak építkezni. Ha velünk köt szerződést a barátod, rokonod, szüleid, vagy TE magad, akkor MI a TE számodra jutalékot fizetünk!!!

Hogy mennyit? Annyit, amennyiről még álmodni sem mertél eddig. 

De beszéljünk a számokról. Ha az ajánlásod által ismerősöd építtet velünk pl. egy 100 négyzetméteres családiházat, akkor a Te jutalékod: 300, 000, azaz háromszázezer forint!!!

EZ NEM JÁTÉK!!! NINCS SORSOLÁS!!! Abban az esetben ha ismerősöd velünk építtet, Te a pénzt azonnal megkapod. 

Mi minden tudásunkkal azon leszünk, hogy a Te ismerőseid velünk építsenek. Rengeteg referencia munkát tudunk mutatni. Meg lehet tekinteni épülőfélben lévő családiházakat, természetesen megtekinthetőek már lakott lakások, ahol lehet konzultálni a tulajdonosokkal is.

Teendőd a következő:

1. Meglájkolod az oldalunkat itt:

 

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

2.

A lap alján lévő boxot értelemszerűen ki kell tölteni. nem fontos ajánlani most senkit, ezt később is bejelentheted levélben, telefonon. A neved és a mail címed add meg, hogy be tudjunk majd azonosítani.

3, 

a: Levelet küldessz annak az ismerősödnek, akiről tudod, hogy építkezni szeretne.
b: Felhívod azt az ismerősödet, akiről tudod, hogy a közeljövőben építkezni fog.
c:  Felteszed az üzenőfaladra a Facebook oldaladon, hogy ajánlod a www.kp.hu weboldalt, mint Kiemelten Energiatakarékos házak kivitelezőt. Ne felejtsd el odaírni, hogy hivatkozzanak rád, mert így ingyenes tervezést kapnak megrendelés esetén és egy értékes ajándékot.

Megemlítheted írásban vagy szóban a barátaidnak, hogy a www.kp.hu többféle építési technológiával kivitelez házakat, melyek kiemelten energiatakarékosak. Ha mellettünk dönt Ő ajándékba kapja a tervezést, plusz egy meglepetést is adunk neki. Ez biztosít Téged arról, hogy nem fogsz kimaradni, mert az ajándék miatt a abarátod sem fogja elfelejteni, hogy Téged megemlítsen, mint ajánló személyt.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor jelezd felénk a kapcsolat menüben, vagy hívd kollégánkat a 06 20 444 44 24-es telefonszámot.

  • Ide a saját nevedet írd be
  • Ide kérlek azoknak a nevét írd be, akikről tudod, hogy ajánlani fogod az oldalunkat. Ha nem tudod, hogy ki az pontosan, mert felteszed a Facebookra. Akkor mindenképpen majd jelezd felénk egy mailban, hogy a Szabó Józsi e Te barátod. De az is megfelelő, ha majd Ő jelzi, hogy Te ajánlottad neki az oldalunkat. Nekünk az a célunk, hogy minél többet kivitelezzünk és ezért azt kérjük, hogy TE pedig minél több barátodnak szólj a lehetőségről. Mindenképpen ha Facebook oldaladra felteszed a www.kp.hu reklámját, írd oda, hogy jelezze a nevedet felénk, mint ajánlót, mert akkor Ő is kap egy meglepetés ajándékot.


 


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

4 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close