„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Otthoni munkaterület kialakítása két személyre

Az iroda megosztása nem mindig könnyű – de a megfelelő munkaterület-beállítással az együttélés határozottan kényelmes is lehet.

Ez a poszt két személy számára tervezett irodák széles választékát vizsgálja, amelyek között megtalálhatók a szemtől szemben, az egymás mellett ülő megoldások, a minimalista környezettől a gyönyörű művészi kialakításokig. Találhatsz még néhány javaslatot arra is, milyen kétszemélyes íróasztalokat és stílusos székek trendiek most! Akár új otthoni irodát szeretnél kialakítani, akár a jelenlegi munkahelyed szeretnéd kényelmesebbé tenni, reméljük, itt találsz néhány friss ötletet.

home-office-twin-desks


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Egy megfelelő méretű, akár egységes íróasztal is kényelmesen úgy alakítható, hogy mindkét személynek meglegyen a teljesen önálló munkafelülete, saját íróasztallal és könyvespolcokkal. Az egymással szemben ülő kialakításnak megvan az az előnye, hogy nem zavaró a másik monitorán futó program, videó. Nézd végig képgalériánkban a megoldásokat!

forrás:home-desinging.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb