Home / Modern és luxus házak / Chile-i ház gyönyörű környezetben

Chile-i ház gyönyörű környezetben

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Mirador House megtervezésekor a koncepció az volt, hogy olyan helyet válasszanak, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy élvezhessék a körülöttük elterülő tájat, beleértve a szárazföld és a tenger látványát is.

A kiválasztott helyszín egy gyönyörű terület Casablanca-ban, Chilében. A rezidencia magasan helyezkedik el a csodálatos kilátás érdekében. A projektet 2015-ben fejezték be, amelyet az 1996-ban alapított Gubbins Arquitectos tervezett. A 135 négyzetméter alapterületű otthon, két szimmetrikus konzol tartja a szerkezetet. A földszinten egy öltöző és fürdőszoba található.

The-Mirador-House-spiral-staircase

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Pozícionálásuk különösen praktikus amikor egy tengerparti kirándulást terveznek a szép napsütésben. Az épület közepén egy dupla magasságú tér található, ahol a természetes fény behatol felülről és az ablakokon keresztül. A spirális lépcsőház hozzáférést biztosít a tetőteraszhoz.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

modern-villa-16

Modern trópusi design Thaiföldön

A Sicart & Smith Architects egy nemzetközi boutique design cég Ho Si Minh-városában, Vietnámban. Két ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.