„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Otthon és stúdió egyben

Ahhoz, hogy egy szerkezet valóban harmóniában legyen a természettel, tiszteletben kell tartania a környezetét, és ez számos különböző módon valósítható meg, a helytől, a topográfiától és minden egyéb elemtől függően.

Ma az oroszországi Vyborgsky-ban található struktúrát mutatunk be, ahol a telek tele van tűlevelű fákkal. Mindezek megmaradtak, amikor az AB CHVOYA megtervezte ezt a házat ügyfeleinek, egy művészcsaládnak. A projektet 2018 elején fejezték be. Az otthon 159 négyzetméter alapterületet foglal el és dupla funkciót szolgál: egyrészt stúdió, másrészt otthon.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez a két funkció az épület különböző részein helyezkedik el, és átjáró köti össze őket. A külső falakat karbonizált fa deszkák borítják, sötét színkontrasztjuk a fa természetes árnyalata adja. Az épület tervezését, formáját és arányait nagyrészt a fák elhelyezkedése alakította. Ez hosszú és keskeny szerkezetet eredményezett, lineáris elrendezéssel és nagy ablaknyílásokkal, amelyek természetes fényt adnak.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb