„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

AkciókKiemelt cikkeink

Olcsó családi ház építés (NeoCasa házak)

családiház olcsónMindenki olcsó családi házat szeretne építtetni, ez nem kérdéses.

Megmutatjuk, hogyan lehet pénzt megtakarítani a családi ház építéskor úgy, hogy az mégis a lehető legjobb minőségű anyagokból készül el.

Az olcsó ház építésére a legjobb megoldás: A SZERELD MAGAD HÁZ konstrukciónk.
A szereld magad házaink az EnergyFriendHome fantázianév mellett NeoCasa, azaz új otthon néven kerülnek forgalmazásra.

A ház azon részeit, mely a statikai szerkezeteket, a külső hőszigetelést és vízzárósságot érinti, a kp.hu szakemberei készítik el, a többit Ön fejezi be helyi munkaerővel, barátokkal, családtagokkal.

A befejezéshez ingyenes szakmai felügyeletet és a prémium építőanyagokat nagykereskedelmi áron mi biztosítjuk.

Részletes leírás:

  • A kp.hu építészmérnökei az Ön és családjának igényei és a helyi építési szabályzatnak megfelelően elkészítik a családi ház 3D látványterveit és építész terveit, valamint a statikai terveket és a gépésztervet.
  • A kp.hu szakemberei elkészítik az új családiház statikai teherhordó fal-, födém- és tetőszerkezetét. Ezenkívül beépítik a külső nyílászárókat, a tető lécezését és a tető fedését is megvalósítják.
  • A befejező munkákat, mint a festés, burkolás, gipszkartonozás, gépészeti munkák elvégzését, helyi munkaerővel, barátokkal, családtagokkal is elvégezheti, melyhez szakmai felügyeletet biztosítunk.
  • A befejezéshez szükséges építőanyagokat a kp.hu nagykereskedelmi áron biztosítja Önnek.

Ön és kedves családja több helyen tud pénzt megtakarítani a SZERELD MAGAD akció keretében.

  • Először is, ha velünk kiviteleztet, a tervezési feladatokat teljesen díjmentesen készítjük el Önnek, beleértve a 3D tervezést, az építész és gépészterveket, valamint a statikai tervezést is.
  • A kp.hu szakemberei által elkészítendő “külső kulcsrakész” vagy “szerkezetkész” állapotú családi ház bekerülési költségéből 2015. január 31-ig történő megrendelés esetén 10% kedvezményt biztosítunk.
  • A befejezéshez szükséges építőanyagokat nagykereskedelmi áron biztosítjuk Önnek, így akár 10-30% összeget is megtakaríthat azzal szemben, mintha saját maga szerezné be a szükséges építőanyagokat.
  • A műszaki felügyeletünk Önnek teljesen ingyenes, mellyel pénzt takarít meg, mert segítjük a helyes munkavégzésben és a munkaszervezésben.

A SZERELD MAGAD akció igénybe vehető az EnergyFriendHome acélszerkezetes, kiemelten energiatakarékos készház építése és IsoShell építési rendszer esetében is.

Tapasztalatunk alapján egy 100 m2-es családiház építés esetén saját munkával, baráti, családi segítséggel 1,5-2 millió forint összeget lehet megtakarítani a munkadíjakból. Az általunk nagykereskedelmi áron átadott anyagköltségeken további akár egy millió forintot takaríthat meg, plusz a mi kedvezményünk, ami további cca. 1 millió forintot megtakarítást eredményez! Ez azt jelenti, hogy akár 4 millió forint költség megtakarítást is elérhet egy 100m2-es családi ház felépítése esetén!

Kollégáink az alábbi elérhetőségen várják hívását, hogy segítsenek Önnek az új NeoCasa otthona megálmodásától a megvalósításig minden kérdésben.

 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Elkészült családi ház képek: energyfriendhome-készház.mini

EnergyFriendHome-1024x768 (2)

EnergyFriendHome könnyűszerkezetes ház1

energyfriendhome
EnergyFriendHome készház

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb