AkciókKiemelt cikkeink

Olcsó családi ház építés (NeoCasa házak)

családiház olcsónMindenki olcsó családi házat szeretne építtetni, ez nem kérdéses.

Megmutatjuk, hogyan lehet pénzt megtakarítani a családi ház építéskor úgy, hogy az mégis a lehető legjobb minőségű anyagokból készül el.

Az olcsó ház építésére a legjobb megoldás: A SZERELD MAGAD HÁZ konstrukciónk.
A szereld magad házaink az EnergyFriendHome fantázianév mellett NeoCasa, azaz új otthon néven kerülnek forgalmazásra.

A ház azon részeit, mely a statikai szerkezeteket, a külső hőszigetelést és vízzárósságot érinti, a kp.hu szakemberei készítik el, a többit Ön fejezi be helyi munkaerővel, barátokkal, családtagokkal.

A befejezéshez ingyenes szakmai felügyeletet és a prémium építőanyagokat nagykereskedelmi áron mi biztosítjuk.

Részletes leírás:

  • A kp.hu építészmérnökei az Ön és családjának igényei és a helyi építési szabályzatnak megfelelően elkészítik a családi ház 3D látványterveit és építész terveit, valamint a statikai terveket és a gépésztervet.
  • A kp.hu szakemberei elkészítik az új családiház statikai teherhordó fal-, födém- és tetőszerkezetét. Ezenkívül beépítik a külső nyílászárókat, a tető lécezését és a tető fedését is megvalósítják.
  • A befejező munkákat, mint a festés, burkolás, gipszkartonozás, gépészeti munkák elvégzését, helyi munkaerővel, barátokkal, családtagokkal is elvégezheti, melyhez szakmai felügyeletet biztosítunk.
  • A befejezéshez szükséges építőanyagokat a kp.hu nagykereskedelmi áron biztosítja Önnek.

Ön és kedves családja több helyen tud pénzt megtakarítani a SZERELD MAGAD akció keretében.

  • Először is, ha velünk kiviteleztet, a tervezési feladatokat teljesen díjmentesen készítjük el Önnek, beleértve a 3D tervezést, az építész és gépészterveket, valamint a statikai tervezést is.
  • A kp.hu szakemberei által elkészítendő “külső kulcsrakész” vagy “szerkezetkész” állapotú családi ház bekerülési költségéből 2015. január 31-ig történő megrendelés esetén 10% kedvezményt biztosítunk.
  • A befejezéshez szükséges építőanyagokat nagykereskedelmi áron biztosítjuk Önnek, így akár 10-30% összeget is megtakaríthat azzal szemben, mintha saját maga szerezné be a szükséges építőanyagokat.
  • A műszaki felügyeletünk Önnek teljesen ingyenes, mellyel pénzt takarít meg, mert segítjük a helyes munkavégzésben és a munkaszervezésben.

A SZERELD MAGAD akció igénybe vehető az EnergyFriendHome acélszerkezetes, kiemelten energiatakarékos készház építése és IsoShell építési rendszer esetében is.

Tapasztalatunk alapján egy 100 m2-es családiház építés esetén saját munkával, baráti, családi segítséggel 1,5-2 millió forint összeget lehet megtakarítani a munkadíjakból. Az általunk nagykereskedelmi áron átadott anyagköltségeken további akár egy millió forintot takaríthat meg, plusz a mi kedvezményünk, ami további cca. 1 millió forintot megtakarítást eredményez! Ez azt jelenti, hogy akár 4 millió forint költség megtakarítást is elérhet egy 100m2-es családi ház felépítése esetén!

Kollégáink az alábbi elérhetőségen várják hívását, hogy segítsenek Önnek az új NeoCasa otthona megálmodásától a megvalósításig minden kérdésben.

 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


Elkészült családi ház képek: energyfriendhome-készház.mini

EnergyFriendHome-1024x768 (2)

EnergyFriendHome könnyűszerkezetes ház1

energyfriendhome
EnergyFriendHome készház

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb