„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

NAPENERGIÁVAL 0 FT-RA LEHET CSÖKKENTENI AZ ÁRAMSZÁMLÁT! (x)

Ehhez csupán egy jól megtervezett napelemes rendszerre van szükség, amellyel bárki biztosíthatja újonnan épülő vagy felújítás előtt álló otthona teljes villamosenergia-igényét.

house with photovoltaic solar panelEnergetikai korszerűsítés. A lakásépítésben, -felújításban vagy -eladásban érdekeltek számára az egyik legfontosabb kulcsszó manapság. Nemcsak az ingatlan értéke növelhető így, hanem az energiára fordított kiadásainkat is nagyban csökkentheti. Ma már számos hatékony technológia áll rendelkezésre, amelyekkel bárki energiatakarékosabbá teheti otthonát, ezért érdemes ezekkel már akkor számolni, amikor az építkezés vagy a felújítás tervezési szakaszában járunk.

enHome_PR_kp.hu_02Az energiatakarékos izzók és műanyag nyílászárók alkalmazásán túl számos, jóval hatékonyabb módja is létezik annak, hogy spóroljunk energiaszámlánkon. Ennek egyik legújabb formája otthonunk energiaszükségletének helyi kielégítése. Európa-szerte egyre több háztartásban valósulnak meg olyan fejlesztések, amelyekkel a fogyasztók fenntarthatóbb módon, megújuló energiák felhasználásával, otthon tudják előállítani a család számára szükséges villamosenergia-mennyiséget.

Magyarországon az enHome, az Elmű-Émász Társaságcsoport támogató szakértelmével biztos partnerként nyújt segítséget abban, hogy a hazai háztartások számára is elérhetővé váljon ez a megújuló energiaforrást felhasználó, valamint az energiahatékonyságot növelő technológiákon alapuló, önellátó energiatermelés. A vállalat a jelenleg hagyományosnak tekinthető, központosított erőművi energiatermeléssel szemben az otthoni, kisméretű energiatermelő berendezéseket (kiserőműveket) és az energiahatékonysági beruházásokat helyezi előtérbe. Kínálatukban megtalálhatók a jelenlegi feltételek mellett legnépszerűbbnek számító berendezések, mint például a napelemek, a napkollektorok, a hőszivattyúk és a kondenzációs kazánok, amelyek csomagban, illetve egyedi igényekre szabva is megrendelhetők.

enHome_PR_kp.hu_03A napelemes rendszer a legjobb választás, ha valaki önállóan szeretne gondoskodni háztartása villamosenergia-ellátásáról. A napelemes rendszerek ma a decentralizált, helyi energiatermelés legnépszerűbb formájának számítanak, segítségükkel a Nap energiájából szinte azonnal elektromos áram termelhető, melyet a háztartás szabadon használhat fel. Velük a család teljes áramigénye kielégíthető, vagyis lehetővé teszi, hogy akár ne is fizessünk többé az áramhasználatért.

Érdemes tehát befektetni egy ilyen rendszer kiépítésébe, annál is inkább, mert ez ma már nem számít luxuskiadásnak. Az enHome teljes körű, kulcsrakész megoldásai bárki számára elérhetők akár már bruttó 1,2 millió forinttól. Ezért az árért pedig tényleg mindent elintéznek helyettünk, a tervezéstől a kivitelezésig.

Man installing solar panelsSzakértőik személyre szabott, optimális megoldást kínálnak, figyelembe véve az ingatlan helyi adottságait, felmérve az energiafogyasztási szokásokat. Szinte bármilyen típusú tetőre fel tudják szerelni az általuk kínált napelem rendszereket, amelyekre hosszú távú garanciát vállalnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

 

logoAz enHome személyre szabott, egyedi ajánlatának segítségével mindenki felmérheti, hogy egy napelemes rendszerrel mennyi energiát és pénzt spórolhat meg a jövőben, a környezet védelméről már nem is beszélve!

www.enhome.hu
Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb