„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Napenergia hasznosítás stílusosan: innovatív üveg tetőcserép

“Elegáns” megoldást keres a meglévő háztartási fűtési rendszeréhez? Az üvegtető cserép SOLTECH rendszer forradalmian új és díjnyertes módszer a napenergia integrálásához minden épülethez.

A hagyományos cserepek betonból vagy agyagból készülnek, ezek a lapok viszont üvegből, amit egy elnyelő felület fölé helyeztek el, míg az üvegen átsüt a nap. A tervező Inhabitat cég szerint, az energia integrálható az épület meglévő fűtési rendszeréhez vagy az elektromos hálózatra. A legnagyobb előnye az SOLTECH rendszernek, hogy nem kell ragyogó napsütés ahhoz, hogy hatékonyan működjön, ami azt jelenti, hogy úgy is elegendő energiát termel, ha egész nap enyhén borult az idő.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA tervezők az alábbiakat mondták el a rendszer működéséről: “Az üveg tetőcserép lehetővé teszi, hogy a nap átsüthessen rajta, míg az alatta elhelyezett speciális abszorpciós szövet elnyeli a napsugarakat. A szövet alatt, speciális gerendák találhatóak, és felfűti és cirkuláltatja a levegőt a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően. A megkötött energiát ezután a házba irányítja a rendszer és így integrálható a ház meglévő fűtési rendszerébe. „


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb