„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Művészeti stúdió Chilében

A művészet titokzatos dolog, amit nem mindenki ért. A művészeknek ihletet, múzsát kell találni és ennek egyik legnagyobb forrása a természet.

Sok művészeti stúdió távoli helyeken, zöld környezetben található gyönyörű kilátással. Béke és nyugalom határozza meg őket, de nem ez az egyetlen érdekes karakterük. A posztban bemutatott műtermet az Aaron Neubert Archtiects tervezte és Chile Coquimbo régiójában található. A legfurcsább a szerkezete, amely a hegy felszínébe épült bele. A szerkezet betonból készült és elsődleges funkciója, hogy műteremként szolgáljon, de amikor szükséges vendégházként funkcionál. A stúdió az utca szintjéről rejtve marad, lépcsőn lefelé érjük el a helyszínt.

Painting-Studio-in-Bahia-Azul-Cliff


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Teljes magasságú üvegfal nyílik egy fedett teraszra és panorámás kilátás a Csendes-óceánra. A természetes fény és a gyönyörű kilátás lehetővé teszi, hogy ideális és inspiráló helye legyen a festészetnek. A stúdió mögött van az ügyfél lakóhelye a teraszos, lejtős telken. A belső tér fehér alapú színpalettát, semleges színeket használ.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb