Home / Lakberendezés és stílus / Multifunkcionális otthon Moszkvában

Multifunkcionális otthon Moszkvában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Sok modern lakás a rugalmasságra és a modularitásra összpontosít. Ez a hangulatos otthon Moszkvában, Oroszországban található és a Ruetemple tervezte.

A Ruetemple egyedi kihívásokra specializálódott és mindig az ügyfelek egyéni igényeinek és elvárásainak alapján tervez különleges megoldásokat. Projektjeikre a modern stílus és a minimalizmus jellemző. Itt a belső tér 48 négyzetméteres, tekintettel arra, hogy milyen kicsi az alapterület a tervezőknek nagyon kreatívnak kellett lenniük.

Ruetemple-modular-house-box-with-tree

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A projekt 2016-ban fejeződött be és legmeghatározóbb jellemzője az a fehér kocka, amely a lakás közepén helyezkedik el, ahol a legmagasabb a mennyezet. A kocka felosztja a nyitott alaprajzot öt különböző zónára. Mindegyik adott funkcióhoz kapcsolódhat, de ezek a szerepek még nem véglegesek, mivel a teljes design nagyon rugalmas és moduláris. Az igazán érdekes részlet, hogy a központi kocka alatt egy sor mozdítható modul van, székek amelyeket ki lehet húzni, akár társalgót kialakítani illetve ha nincs már rájuk szükség visszatolni a helytakarékosság jegyében.

 

forrás: homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Moscow-apartment-6

Moszkvai otthon vintage bútorokkal

Az orosz stúdió, az Oleg Klodt Architecture & Design egy régi házat restaurált Moszkva Rublevka ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.