Home / Modern és luxus házak / Modern kőburkolatú ház

Modern kőburkolatú ház

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Targovishte-ben, Bulgáriában található a Slight Slop Long House, amely modern családi otthon az I/O Architects tervezésében.

A kivitelezők szerint, a helyszín domborzata és a ház viszonya hasonlít egy antik színházra. A hosszú szerkezet kedvező tájolása és az enyhe lejtőn való elhelyezkedése miatt. A ház magassága aszerint változik, hogy milyen minőségű privát tereket látunk. A projekt rendhagyó geometriája elvezeti a szemet az átlós vonalak mentén, ami szórakoztató és meglepő hatású.

exterior-Slope-Residence

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A Slight Slope Long House-ban nagyméretű nappalit és étkezőt, három hálószobát és egy otthoni irodát illetve három garázst találunk. A ház fenntartható funkciói közé tartozik a passzív árnyékolás, hőszivattyú és a helyi kő használata.

forrás: freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

sister-houses-6

Kanadai ház bővítés

Anik Péloquin kanadai építész egy kis ház felújítását fejezte be La Malbaie-ban, Quebec tartományban. Mivel ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.