„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Kiemelt cikkeink

Most érdemes a Kanári szigeteken befektetni

Tenerifei ingatlan árak változásai

A 90-es évek végétől évente 12% feletti ingatlan áremelkedés volt a szigeten megfigyelhető.

Ennek 2008-2009 évben vége szakadt. A “világgazdasági krízis” miatt a tenerifei ingatlan árak is csökkentek. Nagyságrendekben 25-30%-ra becsülhető a bekövetkezett árzuhanás. Ez hatalmas lehetőség azoknak, akik a korábbi évek ingatlan bummjában nem tudtak részt venni, vagy újra szeretnének hatalmas nyereséget termelni.

A piac várhatóan egy-két éven belül magára fog találni, ezért érdemes most dönteni és befektetni.

Az elmúlt idő bebizonyította azok részére, akik Tenerifén fektettek be ingatlanokba, hogy jó üzletet kötöttek, hiszen igen kedvező hozamokat könyvelhettek el.

Számszerűsítve a dolgokat: Azon személyek, akik 1999 és 2000 között vásároltak 20-22 millió forint körüli 2 hálószobás apartmant, vagy kisebb irodát, azok piaci értéke még a jelenlegi árcsökkenés pillanatában is: 40-45 millió forint körüli. Tehát 10 év alatt 100% nyereséget könyvelhettek el.

Természetesen ennél sokkal nagyobb nyereséget lehet realizálni akkor, ha nem befektető pénzéből épített ingatlant vásárolunk.

Mit is jelent ez?

Ha egy befektető (beruházó) megvásárol egy telket 150. 000 EURO összegért és épít rá egy házat 150. 000 EURO összegért, akkor ennek eladási ára nem 300. 000 EURO lesz. Ugyanis a befektető a befektetett összegre a beruházási költségen felül legalább 30-40% összeget szeretne realizálni.

Így egy felépült ingatlan így: 400 ezer EURO körül lesz. Itt a körben keres a telek eladója, az igatlanközvetítő, a kivitelező és a beruházó. A beruházó szerepét ki lehet hagyni.

Ezt hogyan lehet kivitelezni a gyakorlatban?

 1. Ön elmondja részünkre igényét.
 2. Mi több eladó telket, vagy szerkezetkész házat bemutatunk Ön felé. Az ingatlanokról és a környezetéről nagymennyiségű fotót készítünk. (díjmentes)
 3. Felmérjük az adott zónát, hogy milyen ingatlaneladási árak voltak az elmúlt időszakokban, ezenkívül a helyi ingatlanforgalmazókon keresztül interjúkat készítünk a kereslet és az árak alakulásáról. (díjmentes)
 4. Az Önnek tetsző ingatlanok esetében a helyi Önkormányzattat építési hatóságával felvesszük a kapcsolatot és beszerezzük a szükséges információkat, hogy az adott ingatlanokon milyen épületeket lehet megvalósítani. (díjmentes)
 5. Önnek akkor kell megjelennie a helyszínen, ha van olyan ingatlan, amely elnyerte a tetszését.
 6. Ezután segítünk az adásvételi szerződés lebonyolításában.
 7. Megterevezzük és engedélyeztetjük az Ön által megálmodott ingatlant.
 8. 2-3 hónap alatt kulcsrakész állapotban átadjuk az épületet. (garantáltan kedvező árakon, korrekt minőségben és rendkívül gyors határidővel)
 9. Ezután Ön dönt, hogy beköltözik, vagy csak alkalomszerűen használja az ingatlanát.

Igény esetén a lakást az Ön távollétében bérbe adjuk az előre meghatározott díj ellenében. Az ingatlan bérbeadásával kapcsolatos dokumentációkat elkészítjük.

A bérlet időtartama alatt gondoskodunk a karbantartásról, a növények gondozásáról, igény esetén a takarításról is.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Először is fontos eldönteni, hogy milyen ingatlant kívánunk létrehozni.

Építhetünk nyaralóövezetben, illetve ezektől távolabb eső településeken.

Értelemszerűen a nyaralóövezetben a bekerülési költségek a telek esetében akár három-négyszer drágábbak lehetnek. De az elkészült épület is többszörösét fogja érni kész állapotában.

Bárhol is építünk, elsődleges szempont már a telek keresés esetében, hogy sorházat, társasházat, vagy egyéni villát szeretnénk.

A legkedvezőbb bekerülési költségű ingatlanok Ternerifén a sorházak és a társasházak. A szolgáltatások tekintettében is ezek nyújtják legolcsóbban a legtöbbet. Gondoljunk csak bele, ha építünk egy egyedi villát és szeretnénk egy medencét, akkor annak költsége elérheti a ház árának a 20-30%-át is, valamint a későbbi üzemeltetés is magas kölségeket emészt fel.

Léteznek Rezidenciális ingatlanok, melyeknek fő jelegzetessége, hogy nem lehet pár hétre bérbeadni őket. A nyaralóövezetben épült ingatlanok akár egy-két hétre is bérbeadható.

A többlakásos ingatlanok esetében a telekár is kedvezőbb, valamint a medence, szauna, fittness terem kialakítása is lényegesebben barátságosabb költséget jelent. Arról nem is beszéve, hogy egy komolyabb társasháznak a medencéje minimum 20 méter hosszúságú, tehát nem csak hűsölésre, hanem úszásra is tudjuk használni, havi szinten pár 10 Euro közös költség fejében.

A lakásokat nagyon gyorsan bérbe lehet adni, főleg a két és háromszobások a legkelendőbbek.

Amennyiben bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Egy hozzászólás

 1. T. Cég!
  Minket érdekelne Tenerifén szerkezetkész, vagy kulcsrakész apartman/lakás, elsősorban Las Americas, Los Cristianos, Puerto Colon régiókban. Kérem ha van ilyen a kínálatukban, írjanak!
  Üdv,
  G GY

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb