„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Monokróm nappalik

Fekete-fehérben látod a világot? Általában ez nem túl jó, de a belső enteriőr kialakításakor igazán klassz dolgokat lehet belőle létrehozni.

A monokróm nem egyenlő az unalommal, ha szakszerűen alkalmazzák, és ezt a design koncepciót lehet úgy is alakítani, hogy életre keljen tőle a nappali. Számtalan módon lehet használni ezeket a színeket úgy, hogy a végeredmény érdekes és vonzó legyen. Ebben a posztban összegyűjtöttünk pár nappalit, amit érdemes megnézned, ha monokróm szobát szeretnél. Az első nappalit pont a tökéletesség jellemzi, a dupla belmagasságú helyiség fekete-fehér elemekre épül – és működik! A falak, tiszta fehér színben tündökölnek, miközben a bútorok feketék. A mintás szőnyeg és párnák dimenziót visznek a szobába.

modern-black-white-living-room-red-accent-floor-lamp-black-couches-coffee-table-frames-open-upstairs-area-tv-roses

A másik példánkban, a szürke árnyalatai is belekerültek a színpalettába. Ez a szoba viszonylag kisebb, és a fekete-fehér színek okos használata miatt tágasabb és otthonosabb. A modern kandalló mögötti fekete márvány egyedülálló csavar és klasszikus kémény, míg a falon található expresszív festmények adják a szoba érdekességét. A fából készült parketta finoman lágyítja a monokróm színeket. Nézd végig képgalériánkat még több nappaliért!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

grey-and-black-and-white-living-room-model-portraits-overhanging-lights-wooden-chairs-simple-white-coffee-table-geomtric-flooring-and-ceiling-fireplace

 

forrás:homedesiinging.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb