„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Modernista teraszfelújítás Barcelonában

A Cebrià Arquitectura és a Oliver Segura Arquitectura projektjének átfogó célja a modernista terasz teljes felújítása volt, amelyhez úszómedence tervezését, a terasz funkcionalitásának javítását és egy új lépcső beépítését kérték fel, hogy biztosítsuk a terasz két szintjének használatát. Ez lehetővé tette, hogy a földszint közvetlenül csatlakozzon a felső emeleti szoláriumhoz.

A projekt különféle stratégiákat tartalmaz a tér és a keringés maximalizálására a terasz különböző területei között. A legjelentősebb egy mozgatható padozatú úszómedence beépítése volt, amely a leghidegebb hónapokban is lehetővé teszi az egész terasz használatát. Amellett, hogy elrejti a medence lépcsőit, ez a mobil platform a kívánt magasságra állítható, így a felhasználó különböző magasságú medencét használhat.

A projekt egyik kulcsfontosságú szempontja a meglévő padlók kiegyenlítése volt, ami lehetővé tette az építészeti akadályok eltávolítását és ezáltal a terasz jobb kihasználását, ugyanakkor javítva az ívek átriumként és a meglévők képét. szökőkút a terasz végén.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Végeredményként elmondható, hogy a hagyomány és a modernitás ötvözését választottuk, a racionális térhasználatot részesítve előnyben. Ezen túlmenően a projektet a régió hagyományos anyagainak – például katalán kerámiáknak és barcelonai stílusú redőnyöknek – felhasználásával, valamint egyéb anyagokkal, például travertinnel és fehér fémmegmunkálással tervezték.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb