„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern otthon Los Angelesben a legfejlettebb technológiákkal felszerelve

Az egyre divatosabb Mar Vista környéken Los Angeles-ben található ez az üdítően modern otthon, amely finom részletekkel büszkélkedhet.

A padlótól a mennyezetig érő ablakok és multi-falba csúszó ajtók biztosítják a tulajdonosok kellemes közérzetét minden reggel. A természetes fény művészi virágokat alkot a falakon és hívogatóan csábít a szabadba, a gyönyörű kertbe. A fehér és szürke homlokzatot megszakítják a keretes ablakok és a bejárat, ami kijelöli a meleg és hívogató otthon határait.

Modern-home-in-Mar-Vista-neighborhood-in-Los-Angeles-1Egy gyönyörű sarokablakot rejtettek el az egyik emeleti hálószobában. A kék és narancssárga színek, csodás, élénk hangulatot varázsolnak a ház belső tereibe. A konyha teljesen felszerelt, olasz szekrények és luxus készülékek jellemzik. A drámai világítás fokozza a design ügyességét. A ház technológiailag a legfejlettebb napelemekkel, biztonsági kamerákkal és automatizálási rendszerrel felszerelt, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdonos akár távolról is ellenőrizze a működő rendszereket.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás: freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb