„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern otthon Kalifornia borvidékén

Sonoma, Kalifornia szívében elterülő borvidék. A gömbölyded dombok és buja, zöld szőlőültetvények között, sokkal több mindent találhatunk, mint csavarodó szőlőkacsokat. 

A ház, amelyet ma bemutatunk Sonoma egyik domboldalán ül, kilátással a völgyre. A modern esztétikáról a DNM építészei gondoskodtak, tiszta vonalak, és gyönyörű textúrák jellemzik az épületet. Biztosítanak benne mindent, ami egy illatos Pinot noir vagy dekadens cabernet élvezetéhez kell.

modern-bedroom-design-600x400


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az egész ház a fenntarthatóság jegyében készült és ez fontos eleme a dizájnnak is. A beton padló, például nem csak divatos és tiszta, de kevés karbantartást igényel és segít a hőmérséklet-ingadozások csökkentésében, ami Sonoma enyhe éghajlatát jellemzik. A legtöbb fontos lakóterület az első emeleten található, így azok számára is könnyen használható, akiknek a mozgása korlátokba ütközik. A külső homlokzatot összehajtott fém tető jellemzi és a kertet az őshonos, szárazságtűrő növények, amik összhangba hozzák a projektet természetes környezetével. A déli oldalon a ház otthont ad a napelemeknek, valamint esővízgyűjtő technológiának.

forrás:home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb