Home / Lakberendezés és stílus / Modern nosztalgia Tel Avivban

Modern nosztalgia Tel Avivban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Mindig is szerette volna tudni, hogyan kell úgy egy kis nosztalgiát vinni otthonába, hogy közben ne sodorja veszélybe a kortárs esztétikát?

Ezt a korszerűsítési projektet, Tel Avivban láthatjuk Galya Ben Asher belsőépítész munkájaként. Az 1940-es évekre emlékeztető lakásbelsőben monokromatikus dekorációt találunk, de ezen túl a kék és rózsaszín nosztalgikus árnyalatai, az épület megépüléskori állapotára emlékeztetnek, amihez az 1940-es évekbeli bútorsziluettek csillogása is hozzájárul.

Small-open-plan-apartment

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A kompakt lakás nyílt tervezési rendszert követ, amelyben a konyha közvetlenül az étkezőre és a társalgóba néz. A puha rózsaszín tárgyak elhelyezése vizuális háromszöget képez, az elrendezés ideális társas helyet biztosít, ahol lehetőség nyílik közös étkezésre, beszélgetésekre. A konyhában a második színárnyalat a kék tör elő, mellette egységet alkot a fekete mosogatótálca, a dohányzó és étkezőasztal feketesége. Az egyetlen díszítés pár növény. A bútorok lágy színe mellett az egyszerűség és tiszta vonalak jellemzik a lakást.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Kényelmes, modern otthon

Modern, fiatalos és elegáns. Ezek a jelzők írják le legjobban ezt az otthont, amit Dinara …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..