„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Régi farmház felújítása Kaliforniában

A Chino Canyon House 1954-ben épült és a tulajdonosok a ház felújítása és kibővítése mellett döntöttek San Jacinto-hegység lábánál, Palm Springsben, Kaliforniában.

Az elsődleges cél az volt, hogy megőrizzék az eredeti struktúra egyedi jellegét, miközben frissítik az otthont, hogy energiatakarékosabbá, tágasabbá és funkcionálissá váljon.  A ház alapterülete több mint kétszeresére nőtt, de az utcai jelenlét minimális lett. Az új medencével és szabadtéri terasszal összekötötték a nappalit, továbbá, mindegyik hálószoba saját terasszal és így könnyű hozzáféréssel rendelkezik a kerthez.

modern-residence-9-2


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A ház eredeti helyszíne teljesen kitett volt a sivatagi napsütésnek, miközben a fő nappali és üvegfal árnyékban maradt a nap nagy részében, északnyugati expozícióval. Az anyagpalettát a sivatag ihlette – nyers, kemény, de minimális. A rozsdás acélkerítés és a homlokzat homokszínűek, míg a sötét fa ablakok tükrözik a rozsdát, és melegséget és kifinomultságot kölcsönöznek az otthonnak.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb