Home / Modern és luxus házak / Régi farmház felújítása Kaliforniában

Régi farmház felújítása Kaliforniában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Chino Canyon House 1954-ben épült és a tulajdonosok a ház felújítása és kibővítése mellett döntöttek San Jacinto-hegység lábánál, Palm Springsben, Kaliforniában.

Az elsődleges cél az volt, hogy megőrizzék az eredeti struktúra egyedi jellegét, miközben frissítik az otthont, hogy energiatakarékosabbá, tágasabbá és funkcionálissá váljon.  A ház alapterülete több mint kétszeresére nőtt, de az utcai jelenlét minimális lett. Az új medencével és szabadtéri terasszal összekötötték a nappalit, továbbá, mindegyik hálószoba saját terasszal és így könnyű hozzáféréssel rendelkezik a kerthez.

modern-residence-9-2

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A ház eredeti helyszíne teljesen kitett volt a sivatagi napsütésnek, miközben a fő nappali és üvegfal árnyékban maradt a nap nagy részében, északnyugati expozícióval. Az anyagpalettát a sivatag ihlette – nyers, kemény, de minimális. A rozsdás acélkerítés és a homlokzat homokszínűek, míg a sötét fa ablakok tükrözik a rozsdát, és melegséget és kifinomultságot kölcsönöznek az otthonnak.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Japán modern otthon

A Skyward House néven futó projektet az AC-AA Architects tervezte, egy japán stúdió, ami arról …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..