Home / Lakberendezés és stílus / Családi ház műemlék épületből

Családi ház műemlék épületből

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az asdfg Architekten alakította át Berlinben, a Prenzlauer Berg-ben található legrégebbi műemlék épületet. A kihívás óriási volt, hiszen a hatóságok azt kérték, hogy a felújítandó főhomlokzat pontosan ugyanolyan legyen, mint az 1844-ben készült rajzon.

Az építész csapat szerint az épület felújítása, különleges helyzetét és történelmét tekintve nagy kihívás volt, de ugyanakkor hatalmas potenciállal is rendelkezett, hiszen egy nagyon egyedi családi házat tudtak létrehozni, kerttel Berlin egyik legnépszerűbb környékén. Sok elem érintetlen maradt, mint a tégla falak, amelyek bohém hangulatot adnak a belső tereknek.

minimalist-house-8A ház rossz állapotban volt sok kis szobával, így annak érdekében, hogy nagyméretű tereket hozzanak létre csak a külső falak és egy belső fal maradt meg. A minimalista megközelítés tágas és funkcionális helyiségeket eredményezett. Az első szinten nagy tolóajtó választja el a szülői hálószobát nappalitól. Fából készült lépcsőn lehet eljutni az emeleten található otthoni irodába. Sok bútor egyedileg készült a projekthez, beleértve a mosdókat és a fürdőkádat.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás: freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Moscow-apartment-6

Moszkvai otthon vintage bútorokkal

Az orosz stúdió, az Oleg Klodt Architecture & Design egy régi házat restaurált Moszkva Rublevka ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.