„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Land Ark fekete acélba burkolta a kompakt, 18 négyzetméteres ‘Quatro’ mobilházat

A coloradói székhelyű, Brian és Joni Buzarde férj és feleség csapat által alapított Land Ark stúdió bemutatta a fémborítású mobil lakását, amely “kényelmes hátsó udvari irodaként vagy vendégszobaként” hivatott szolgálni. A mozgatható otthon tartalmaz egy alvóhelyet és egy kombinált zónát a pihenéshez, étkezéshez, főzéshez és munkához, minden tipikus házban található kényelmi szolgáltatásokkal.

A Quatro a Land Ark első, 2018-as ‘Drake’ lakókocsijának az újabb verziója, amely 33 négyzetméter volt, és szögletes falakkal, fekete fémburkolattal és fehérre meszelt fenyőfával töltött belső térrel rendelkezett. A Quatro hasonló vonásokkal rendelkezik, de jóval kisebb, mindössze 18 négyzetméter.

A négyszögletes alaprajzú egységnek szögletes falak és ferde tető adnak szoborszerű megjelenést. A homlokzatokat hullámos acéllemezzel burkolták, és különböző méretű ablakokkal rendelkeznek. A kiválasztott ablakok négy fokban kifelé dőlnek, ez ihlette a Quatro nevet.

A konyhában a tervezők elektromos főzőlapot, mikrohullámú sütőként is funkcionáló konvekciós sütőt, egy jacht hűtőszekrényt és egy mosogatógépet építettek be. A több alvóhelyet biztosítására a csapat egy egyszemélyes ággyá alakítható étkezősarkot hozott létre, melyben a hátsó ülés párnái válnak matraccá. Az egyik oldalba egy fülkét építettek be olvasólámpával, USB-csatlakozóval és a tipikus éjjeliszekrénytárgyak tárolására szolgáló hellyel. Egy karcsú folyosó vezet a WC-vel és zuhanyzóval ellátott fürdőszobába, a folyosó túloldalán pedig egy mosdó található.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ahogy a hálószobába lépünk, a mennyezet több mint 2,7 méterre emelkedik. Az öblös világítás kiemeli a belmagasságot, és segít a térnek “meglepően barlangos érzést kelteni” – mondta a tervezőstúdió. A hálószobát egy queen méretű Murphy-ággyal szerelték fel, amely lehetővé teszi, hogy a szoba teljesen felszabadítható legyen, amikor az ágy nincs használatban.

A belső kialakításhoz vinil deszka padlóburkolat, valamint fehérre meszelt fenyőből készült falak és mennyezetek tartoznak, a bútorok balti nyírfából készültek, fehér laminált furnérral. A Quatro pótkocsi váza hidegen hengerelt acélból készült, egy 8,9 centiméteres üreggel. A légzáró burkolat biztosítása érdekében a hézagot zártcellás, szórt szigeteléssel töltötték ki, a vázon kívüli merev szigetelőréteg mellett. Az egységhez tartozik egy tetőfűtés/klímaberendezés, valamint a csatorna-, víz- és áramcsatlakozások is.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb