Home / Modern és luxus házak / Minimalista otthon Hollandiában

Minimalista otthon Hollandiában

A Villa New Water Naaldwijkban található, Hollandiában. A Waterstudio.NL építészeti cég tervezte, amely nagy hangsúlyt helyez az urbanizáció és klímaváltozások által megjelent problémák megoldásaira.

Az épület helyét ebben az esetben egy sor szigorú rendelkezés korlátozta, ezeket a korlátozásokat pedig annak érdekében vezették be a helyi hatóságok, hogy megőrizzék a vidék jellegét. A tervezők azt a megoldást találták erre, hogy a föld alatt kreáltak egy plusz szintet. Azonban ez felvetett egy sor új kihívást, például azt, hogy a tervezők megtalálják annak a módját, hogy minden térbe fényt vigyenek.

Villa-New-Water-by-Waterstudio.NL-connection-to-water-and-garden

A minimalista építészet jellemző a házra, mint egy egyszerű fehér keret, ami nagy üvegfelületeket és fa betéteket foglal magában. Míg az üveg szerepe az, hogy összeköti a lakóhelyet környezetével, addig a fa melegséget visz a koncepcióba. A nyitott elrendezést azért választották, hogy egyensúlyt és optimális kapcsolatot hozzanak létre a környező tájjal. A villa közepén található a konyha, ehhez a térhez csatlakozik az étkező és nappali a föld alatti szinten található a fürdőszoba és a többi privát tér.

forrás: homedit.com

Ajánló

Olaszországi luxus

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..