„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Minimalista apartman Oroszországban

A modern apartmanok minimalista stílusa általában nem néz ki nagyon kényelmesnek és barátságosnak. Lehetséges, hogy egy otthon egyszerre legyen kényelmes és egyszerű? Nézze meg velünk rá a példát!

Ezt a moszkvai lakást 2016-ban tervezte az ARCH.625, a stúdió több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az építészet és a lakberendezés terén, holisztikus megközelítés jellemzi az összes projektjüket. A lakás teljes alapterülete 230 négyzetméter, ami így elég nagy és tágas. A minimalista belsőépítészettel az eredmény pedig egy nagyon friss és világos enteriőr.

Minimalist-Moscow-apartment-living-room-curtains


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Annak ellenére, hogy zord színpaletta és teljes egyszerűség jellemzi, a lakás mégis nagyon kényelmesnek érződik. A terek simán áramlanak egymásba. Az építészek válogatott természetes anyagokat, például teak fát és tölgy fát használtak a legtöbb bútor esetében, és kő illetve beton határozza meg a mennyezet és egyéb felületeket. Az üveget is széles körben használják panoráma ablakok és tér elválasztók formájában. Az anyagok és a színek a lakást időtlenné és kifinomulttá teszik.

forrás: homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb