„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Építési tanácsadás

Milyen üvegezésű ablakot válasszak?

Egy jó minőségű, modern ablak fűti és szükség esetén hűti is a lakásunkat, házunkat.

Csak olyan ablakot szabad beengedni, melynek hőszigetelési paraméterei rendkívül jók. Ami azt jelenti, hogy  maximum 1W/m2 Küvegezésű üveget szabad csak beépíteni, mert az árkülönbség egy rosszabb ablak és ez között két-három év alatt megtérül. Ha tehetjük vegyünk 3 rétegű argon gázzal töltött üvegezésű, 5 vagy 6 kamrás profilból készített nyílászárókat.

Egy magyar termékről szeretnénk beszámolni Önöknek:

Az SunGuard Bevonatos Építészeti üveg titka – a fejlett katódporlasztásos bevonási technológia

A Guardian hatalmas energiát fektetett abba, hogy az üveg teljesítőképessége,úgymint a napvédő képessége, az U-értéke és egyéb mutatók vonatkozásában folyamatosan javítson. Ennek köszönhető, hogy egyre gyakrabban írnak elő és használnak SunGuard Építészeti üveget a kereskedelmi épületek piacán. Széles választékban kínálunk olyan termékeket, amelyek:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
  • Drasztikus energia megtakarítást érhetnek el
  • Teljesítik vagy túlteljesítik a helyi építési szabályzatok energia megtakarításra vonatkozó követelményeit
  • Megfelelnek a legkülönbözőbb esztétikai és tervezési követelményeknek
  • Rövidebb átfutási időt és jobb szolgáltatást biztosítanak az Ön projektjei számára
  • A katódporlasztásos bevonás tudománya
  • Alapvetően kétféle eljárás létezikt az üveg bevonására. A pyrolitikus (on-line) eljárásnál a bevonatot a float üveg gyártása során viszik fel a még meleg felületre. Az off-line eljárás során a már legyártott üveget vonják be egy különálló vákuumtechnikai magnetron katódporlasztó bevonó berendezés segítségével. Az utóbbi eljárás többféle bevonási lehetőséget, és a teljesítmény alternatívák szélesebb skáláját kínálja, mint a pyrolitikus eljárás.

A Guardian a SunGuard Bevonatos Építészeti üveg gyártásához kizárólag magnetron katódporlasztásos vákuumtechnikai eljárást használ (MSVD). Az eljárás molekuláris szinten működik,rendkívül nagy vákuum és elektromágneses térben, így kiemelkedő teljesítőképességet eredményez, továbbá jelentős előnyöket nyújt a pyrolitikus (kemény bevonatos) és a hagyományos lágy bevonatos üveg termékekhez képest. A Guardian különböző gázokat használ, például argont, nitrogént vagy oxigént, amelyek bizonyos anyagokkal reakcióba lépve, más-más sorrendben vékony fém- és dielektromos réteget képeznek, így bevonatok és teljesítőképességi jellemzők széles köre jön létre.

A SunGuard előnye más bevonatokkal szemben
Míg más, hagyományos lágy bevonatos termékeket általában még a bevonat felvitele előtt kell vágni és edzeni, a SunGuard edzhető bevonatos termékeket üvegfeldolgozóknak egy egyre bővülő köre helyileg fel tudja dolgozni. Ez kibővíti a feldolgozási lehetőségeket, és lerövidíti az átfutási időt.
Összefoglalva, a Guardian SunGuard edzhető bevonatoknak köszönhetően lényegesen jobb lett a kereskedelmi üvegek beszállítói láncolata, például rövidebb lett az szállítási határidő, így felgyorsult a projektek kivitelezése, és a Guardiantól független SunGuard Üvegfeldolgozók raktáron tarthatják a SunGuard Bevonatos Építészeti üveget.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb