„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Mentőkötél egy évre a Fundamenta cégtől

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. jelezte, hogy segítséget kíván nyújtani a vörösiszap-katasztrófa következtében károsult lakosságnak, s azon ügyfelekkel, akiket érintett a tragikus esemény, ami azt jelenti, hogy egy év törlesztési haladékot ad a károsultaknak.

Ezen időszak alatt az ügyfeleket sem tőke-, sem kamattörlesztési kötelezettség nem terheli, valamint késedelmi kamatot sem számít fel nekik a Fundamenta. A kieső 1 év semmiféle hátrányt nem fog jelenteni az ügyfelek számára, és ezen időszak elmúltával a társaság velük egyeztetve, konszenzusra törekedve fogja keresni a megoldást.

A társaság azonnali segítségként bruttó 5 millió forinttal támogatja a kárenyhítést, mely összeget a Magyar Vöröskereszt vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére létrehozott számlájára utal át. Ezen túl adománygyűjtő akciót szervez munkatársai számára, melynek keretében tisztítószereket, tartós élelmiszert, takarókat, gumicsizmát, maszkokat hozhatnak be az adakozni szándékozók. A kollégák pénzbeli adományozását is összefogja a Fundamenta, egy külön számlán gyűjti a felajánlott összegeket. A társaság mind a tárgyi, mind a pénzbeli adományokat a Magyar Vöröskereszten keresztül juttatja el az érintett falvakba.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez egy nagyon korrekt gesztus a pénzintézet részéről. Korábban beszámoltunk arról, hogy több bank felmondta ahitelszerződését a károsult ingatlanok tekintetében.

Volt idő, amikor a magyar ember a világban úgy volt ismert, hogy segít a bajbajutottakon, de ez magánszemélyek szintjén a mai napig is megmaradt, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ha a világban bárhol természeti katasztrófahelyzet alakul ki, a magyarok ott vannak munkával, adománnyal egyaránt. A korábbi áradások esetén is a magánszemélyek korrekt adakozó viselkedése volt tapasztalható. Igen szerencsés, ha egy-egy olyan cég is adományoz a rászorultak részére, akinek ez gazdaságilag nem megterhelő.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb