„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Mély betonfelületeken keresztül keretezik a kilátást a portugál házban

Szabálytalanul elhelyezett négyzet alakú nyílások lyukasztják át a portugáliai SV House vastag beton külsejét, amelyet a Spaceworkers építészeti stúdió nemrég fejezett be.

A Sobrado város közelében, egy lejtős telken található, tömbös, háromszintes ház egy olyan telken található, amelyen egykor az ügyfél nagyapja lakott. Deszka-mintázott betonból készült, amelyet az Spaceworkers tervezett, hogy “kiemelkedjen”, de egyben “csendes csendet” is biztosítson az utcán. A homlokzaton a négyzet alakú nyílások úgy vannak elhelyezve, hogy keretezzék a kifelé néző kilátást, miközben megőrzik a magánéletet.

A lejtős fekvés miatt az SV House bejárata az utcáról az első emeleti szinten van, a földszinten egy rámpás felhajtó vezet egy garázshoz. Míg csak két nyílás néz az utcára, az otthontól délre tolóajtók találhatók, amelyek egy dupla magasságú lakóteret kötnek össze egy privát kerttel.

Központi, tetőtéri lépcső vezet fel a második emeletre, ahol a hálószobákból a négyzet alakú ablakokon keresztül hatalmas kilátás nyílik a tájra. Az áttetsző beton külsővel ellentétben az SV House belső tereit halvány fa és fehér falak díszítik, minimális ablakkeretekkel, amelyek kiemelik a mély feltárást.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb