„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Meglepően természetközeli és harmonikus tereket rejt a durva, brutalista homlokzat

A Hoa’s House egy vegyes használatú, kereskedelmi és lakóépület projektje, melyet a H.2 Architects tervezett Vietnámban. A terület forgalmas, mivel a telek közel van a helyi piachoz, így tulajdonos egy bérbe adható üzletnek szeretett volna helyet adni az első emeleten. A többi emeleten ugyanakkor különbséget akar a külső térhez képest, így a H2 dús zöldnövényzettel és fákkal borított burkolatot hozott létre, szellőzőfalakkal kombinálva, amelyek vas keretekből és ‘cemboard‘-ból készültek.

A ‘cemboard‘ egy merev, közepes sűrűségű, nagy teljesítményű cementkötésű forgácslap, amely nagy szilárdságot és stabilitást kínál a fa megmunkálhatósága mellett.

A külső brutalista héj nem árulkodik a belső terek harmóniájáról. A tulajdonos Saigonban él, és elfoglalt munkaidőben, ezért azt akarta elérni, hogy az új otthona, egy olyan hely legyen, ahol igazi üdülőhelyi stílust élvezhet ki, mint egy meleg fénypont a zsúfolt piaci város közepette. Így az összes hálószoba, konyha, dolgozószoba, WC meleg, sárga fényekkel van megvilágítva, és minden helyiség rengeteg növénnyel és kilátással rendelkezik.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A tulajdonos különösen fenntartotta az 5. emeletet egy nyitott konyhai tér létrehozására, ahonnan széles kilátás nyílik a városra, és jelen van a természetben való elmerülés érzése. A tető a tulajdonos irodája, a konyhával egy kis lépcsősor stílusú szabadtéri lépcsővel egyesül, amely lágyabb teret teremt a háznak.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb