„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Martin Brudnizki a Broadwick Soho színes szállodájának „csillogásából” merített ihletet

Martin Brudnizki belsőépítész olasz maiolica csempéket és egyedi Indiából származó bútorokat használt, hogy a londoni Broadwick Soho szállodát eklektikus megjelenéssel ruházza fel.

A nyolcemeletes szállodát a Martin Brudnizki Design Studio (MBDS) tervezte, hogy felidézze a Soho – az őt körülvevő londoni negyed – történelmét. A Broadwick Soho 57 szobából áll, amelyeket Brudnizki pazar színekkel és mintákkal díszített. A földszinti olasz étteremhez, Dear Jackie-hez, a stúdió olyan anyagokat és kiegészítőket vásárolt, amelyek annak konyhájára utalnak.

A bár kézzel festett kerámialapjait maga a stúdió fejlesztette ki egy szicíliai családi vállalkozással közösen. Néhány vendégszoba falát márványos tapéta díszíteti, tigrisek és elefántok mintájával. Az elefántot a szálloda szimbólumának választották, és minibárt is alakítottak belőle a szálloda lakosztályaiban.

A stúdió számos vintage darabot is beszerzett a szállodába, köztük egy 1970-es évekbeli muránói üvegcsillárt, amely a The Nook – Broadwick Soho földszinti, csak lakói számára fenntartott társalgójának mennyezetéről lóg. Az MBDS új muránói üveglámpákat is rendelt, amelyek szétszórva helyezkednek el a térben.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Itt a telített zöld és rózsaszín pasztell színek kontrasztja a csillogó márvány és sárgaréz részletek, míg a kortárs művészet díszíti a falakat. A projekt általános célja egy olyan szálloda létrehozása volt, amely megfelel a Soho környezetének és történetének.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb